Σταυροπούλου και Ουγγαρέζος στο πρωινό του MEGA;

Ποια είναι τα ονόματα που παίζουν για το «Πρωινό mou»;

Σταυροπούλου και Ουγγαρέζος στο πρωινό του MEGA;

πρώτη ανάρτηση: 7-08-2013, 23:20

Στην αντεπίθεση ετοιμάζεται να περάσει το Μεγάλο Κανάλι στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη.

Τα πρόσωπα που θα κλειδώσουν για το πρωινό θα είναι έκπληξη λένε οι πληροφορίες και ήδη γίνονται συναντήσεις με παρουσιαστές ηθοποιούς ακόμη και με τραγουδιστές.

Πληροφορίες θέλουν το MEGA πριν από λίγες μέρες να έχει κάνει πρόταση στον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη. Οι υπεύθυνοι εκμεταλλευτήκαν το γεγονός ότι τόσο ο Νίκος Μουτσινάς όσο και η Μαρία Ηλιάκη δεν έχουν υπογράψει ακόμη με τον Alpha για το «Δέστε τους» και τους πρότειναν το πρωινό.

Ο Ν. Μουτσινάς όμως ευγενικά τους είπε ότι έχει δώσει το λόγο του στον Alpha και δεν τον παίρνει πίσω, οπότε τώρα αναζητούν άλλες εναλλακτικές.

Οι υπεύθυνοι του MEGA δεν κυνηγούν μόνο παρουσιαστές, αλλά και ηθοποιούς. Η Βίκυ Σταυροπούλου θεωρείται η ιδανική λύση για να παρουσιάσει την εκπομπή μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Έχει χιούμορ και θεωρείται μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της.

«Η Β. Σταυροπούλου είναι ένα όνειρο χρόνων για το μεγάλο κανάλι, το ��ποίο δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να υλοποιηθεί. Το δεύτερο είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και το γεγονός και μόνο ότι για πρώτη φορά του κάνει συμβόλαιο διετές, από μόνο του νομίζω δείχνει πόσο πολύ τον θέλει», είπε η Τ. Μεσσαροπούλου στο Star.

Η έκπληξη από το Μεγάλο Κανάλι θα γίνει αν τελικά καταφέρουν να πείσουν τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δέσποινα Βανδή να κάνουν καθημερινή πρωινή εκπομπή. Ο ηθοποιός ούτως ή άλλως έχει δοκιμαστεί στα ζωντανά προγράμματα και το MEGA τον θέλει πάση θυσία στο δυναμικό του.

Όσο για την Δέσποινα Βανδή; Εκανε τη διαφορά στον ελληνικό τελικό της Eurovision με την άψογη παρουσία της και τα σωστά ελληνικά της, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους υπεύθυνους του μεγάλου καναλιού.

Όποιοι πάντως επιλέγουν για το «Πρωινό mou» είναι βέβαιο ότι ξεκινούν με ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Τη δυναμική που έχει η συγκεκριμένη ζώνη στην τηλεθέαση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top