Συνέλαβαν τον Εζέλ για ναρκωτικά!

Επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας σε σπίτια Τούρκων ηθοποιών

Συνέλαβαν τον Εζέλ για ναρκωτικά!

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία μετά από μεγάλη επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών σε διάφορες πόλεις της χώρας, αφού ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της τουρκικής τηλεόρασης.

tourkoi2.jpg
Συνολικά συνελήφθησαν 48 άτομα, εκ των οποίων οι 26 είναι πασίγνωστοι ηθοποιοί, ακόμα και εδώ στην Ελλάδα χάρη στα τούρκικα σίριαλ που προβάλουν τα ελληνικά κανάλια.

Έτσι μετά τη σύλληψη της Γκιζέμ Καρατζά, γνωστή και ως Μουαζέζ από το σίριαλ «Θανάσιμη Ομορφιά» που έγινε πριν λίγους μήνες πάλι για ναρκωτικά, τώρα συνελλήφθησαν και άλλοι συνάδελφοί της, με πιο γνωστό τον Εζέλ, κατά κόσμον Κενάν Ιμιρζαλίογλου.

050813135831_1723.jpg

Ο Εζέλ συνελήφθη κατά τη διάρκεια διακοπών του στην Άγκυρα, ενώ η αστυνομία έκανε έφοδο σε 60 διευθύνσεις στην Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Σμύρνη, Τσεσμέ και Μπόντρουμ.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη και η γνωστή ηθοποιός Νεχίρ Ερντογάν, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι επίσης ο Σαρπ Απάκ, ο Ιλκέρ Ακσούμ, ο Σαχίν Ιρμάκ, ο Ενγκίν Αλτάν Ντουζγιατάν, ο Γκοτς Οζυόλ, ο Ερσίν Κορκούτ και ο τραγουδιστής Μεχμέτ Ερντέμ.

tourkoi1.jpg
Όλοι τους τέθηκαν υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, αφού πρώτα υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι δίκες τους θα γίνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν 20 κιλα ινδικής κάνναβης και 500 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι συλληφθέ��τες κατηγορούνται για χρήση ναρκωτικών και παραχώρηση χώρου για χρήση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top