Η πικρή αλήθεια για τον χωρισμό Χολίδη-Νομικού

Ποιος ο ρόλος της Μακρυπούλια στη σχέση του ζευγαριού;

​Οι τίτλοι τέλους έπεσαν για το ζεύγος Χολίδης-Νομικού, αλλά ποια είναι η πραγματική αιτία;

Το σίγουρο είναι πως δεν τα έχουν βάψει μαύρα και οι δυο, αφού ο Χρήστος εθεάθη στα Ματογιάννια να βγαίνει μόνος, χαμογελαστός και ευδιάθετος. Η Δούκισσα από την άλλη, βρίσκει παρηγοριά στους φίλους της. Αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα την είδαν να κάνει βόλτα με τον Νίκο Κριθαριώτη, ο γάμος του οποίου περνάει κρίση.

Η αιτία χωρισμού με τον Χολίδη

Ο φόρτος εργασίας. Ο τραγουδιστής δούλευε πολύ και ακανόνιστες ώρες, η Δούκισσα το ίδιο, με σπουδές, πρακτική, εκπομπή, φωνογραφήσεις, κάπου «μπούκωσαν» και είδαν ότι δεν τους μένει χρόνος ούτε για «ζήτω». Βέβαια, αυτοί που γνωρίζουν το ζευγάρι μιλούν για άλλη αιτία, πιο βαθιά και πιο σοβαρή από μια απλή «έλλειψη χρόνου».

Η ζήλια

Λένε ότι πολλές φορές η Δούκισσα γίνεται πιεστική με τους συντρόφους της, καθώς δεν μπορεί να μετριάσει τη ζήλια της. Κι όμως, πολλές φορές καταλαμβάνεται από το «πράσινο τερατάκι» της ζήλιας και κάνει τη ζωή της όσο και του εκάστοτε συντρόφου της δύσκολη.

Στη σχέση της με τον Χρήστο ήταν αρκετές οι φορές που οι καβγάδες τους ξεκινούσαν από μια σκηνή ζήλιας της Δούκισσας για να καταλήξουν σε μούτρα. Όλα λοιπόν τα ξεσπάσματα ζήλιας είχαν ως αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να πιεστεί και να μην έχει τη διάθεση να τα αντιμετωπίσει.

Ο ρόλος της Μακρυπούλια και οι..κακοτοπιές

Πολλές φορές η «πέτρα του σκανδάλου» ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία ο Χολίδης διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό.
Χαρακτηριστικό που φυλαγόταν ο Χρήστος είναι το γεγονός ότι στις προσωπικές συζητήσεις η κουβέντα περί Ζέτας ήταν κομμένη.
Προκειμένου να γλιτώσει μάλιστα από τις κακοτοπιές, ο τραγουδιστής απέφευγε ακόμη και να φιλοξενήσει στα stands της καφετέριας που διατηρεί στο Παλαιό Φάληρο περιοδικά που είχαν εξώφυλλα τη Ζέτα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top