Ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο

Ποιον θα δούμε πού τη νέα σεζόν;

Ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές και πρόσωπα με τους υπεύθυνους των καναλιών να κάνουν συνεχώς ραντεβού για να αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει ποια εκπομπή.

Όπως έγραψε αποκλειστικά το star.gr, η Ναταλία Γερμανού συμφώνησε τελικά με τον ΑΝΤ1, ο οποίος ικανοποίησε την επιθυμία της να κάνει κάτι στη βραδινή ζώνη.

Το όνομά της φιγουράρει για την παρουσίαση του νέου show «The Voice», παρ’ όλ’ αυτά μένει το επίσημο δελτίο τύπου για να μάθουμε κι εμείς τι ακριβώς θα κάνει το Ναταλάκι.

Όσο για το «Dancing with the stars»; Θα ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν και όσον αφορά στην παρουσιάστρια δεν υπήρχε κανένα δίλλημα, αφού και πάλι θα την αναλάβει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Τα backstage τα αναλαμβάνει η Δούκισσα Νομικού, ενώ θα ξαναδούμε και την Ντορέττα Παπαδημητρίου από τη θέση του κριτή πλέον, μιας και η Γκαλένα δε θα είναι στο show, αφού είναι έγκυος.

Πολλά είναι και τα ονόματα των αστεριών που θα χορέψουν του χρόνου, αν και μέχρι στιγμής ο μόνος σίγουρος είναι ο Μάρκος Σεφερλής που έχει ήδη συμφωνήσει. Οι υπόλοιποι μετά τον Δεκαπενταύγουστο.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top