Επιστρέφει στην TV η «Ζήνα»;

Τι αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια της σειράς, Lucy Lawless

Επιστρέφει στην TV η «Ζήνα»;

Να... αναστήσουν την «Ζήνα», την σειρά που στη χώρα μας πρόβαλε το Star, φαίνεται πως σχεδιάζουν τηλεοπτικοί παραγωγοί, όπως αποκάλυψε Lucy Lawless!

Η ηθοποιός -που υποδύθηκε την πριγκίπισσα του πολέμου για 6 χρόνια, από τον Ιανουάριο του 2001- αναφέρθηκε στα σχόλια των fans, οι οποίοι δεν έμειναν και με τις καλύτερες εντυπώσεις όταν είδαν το άδοξο τέλος της αγαπημένης τους ηρωίδας, η οποία έπεσε νεκρή αφότου δέχθηκε βέλη από Σαμουράι και την αποκεφάλισε ο αρχηγός τους.

«Οι fans απογοητεύτηκαν που κόψαμε το κεφάλι της Ζήνα. Νομίζαμε ότι λέγαμε μια συναρπαστική ιστορία, αλλά αποδείχθηκε ότι ράγισε τις καρδιές τους», είπε η Lawless, αποκαλύπτοντας πως έχει δεχθεί προτάσεις για να επανέλθει η σειρά.

Όπως πρόσθεσε, στον νέο κύκλο επεισοδίων θα μπορούσαν η Γαβριέλλα και ο Τζόξερ (Renee O'Connor και Ted Raimi) να επαναφέρουν στη ζωή την Ζήνα, ενώ στο τέλος της περιπέτειάς τους θα μας παρουσίαζαν την νέα πριγκίπισσα του πολέμου.

«Έτσι, θα μπορούσαμε να επανενώσουμε την οικογένεια, να δώσουμε στους fans αυτό που θέλουν, να λανσάρουμε εκ νέου το franchise και να το δώσουμε στη επόμενη γενιά», κατέληξε η Lawless, τα λεγόμενα της οποίας δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τα δούμε στις οθόνες!

Δες στο βίντεο το φινάλε της «Ζήνα», με τον θάνατο της πρωταγωνίστριας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top