Γκαλένα Βελίκοβα: Πώς αποκάλυψε στον σύζυγό της ότι είναι έγκυος

Στον 8ο μήνα και έχει πάρει μόλις 8 κιλά

Γκαλένα Βελίκοβα: Πώς αποκάλυψε στον σύζυγό της ότι είναι έγκυος

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η δασκάλα χορού και μέλος της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the Stars», Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία αν και βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της εργάζεται κανονικά!

Όπως λέει η ίδια σε συνέντευξή της «αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω μια εύκολη εγκυμοσύνη, η οποία μάλιστα μου επιτρέπει να εργάζομαι. Η χρονιά αυτή είναι μοναδική, καθώς μου συμβαίνει το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο: είμαι έγκυος».

image.jpg

Η κριτής του σόου χορού εξομολογείται πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, αλλά και πώς το ανακοίνωσε στον σύζυγό της.

«Ήθελα πολύ να κάνω ένα παιδί και χαίρομαι που το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Είναι το πιο δυνατό, το πιο συγκινητικό, το πιο όμορφο και το πιο χαρούμενο συναίσθημα που έχω αισθανθεί μέχρι σήμερα…», λέει και προσθέτει πώς όταν έμαθε ότι είναι έγκυος «αρχικά χάρηκα πολύ. Σκεφτόμουν πως θα το έλεγα στον σύζυγό μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή της ανακοίνωσης. Στάθηκα απέναντι του και του είπα: «Ήρθε η ώρα να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας!». Εκείνος τρελάθηκε από την χαρά του. Ήταν κάτι που θέλαμε και οι δύο».

Η κ. Βελίκοβα γεννάει τον Σεπτέμβριο και περιμένει κοριτσάκι. Όπως βλέπετε έχει πάρει μόλις 8 κιλά.

Όσο για το αν θα συμμετέχει και τη νέα χρονιά στο «Dancing» λέει: «Θα δούμε μετά τις διακοπές μας. Οι συζητήσεις αυτές θα γίνουν από Σεπτέμβριο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top