Την… έκανε με ελαφρά πηδηματάκια ο Simon Cowell

Παράτησε μόνη την ερωμένη του να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά

Την… έκανε με ελαφρά πηδηματάκια ο Simon Cowell

Να χαρώ εγώ τον σκληρό κριτή του X – Factor που καταρράκωνε τους διαγωνιζόμενους όταν δεν έβλεπε το ταλέντο τους. Για το Simon Cowell καλέ μιλάω που μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, αφού άφησε έγκυο τη γυναίκα του κολλητού,Lauren Silverman, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και πήγε να χαλαρώσει στο Σεντ Τροπέ.

simon1.jpg
Παράτησε μάλιστα σύξυλη την ερωμένη του, να βγάλει εκείνη τα κάστανα από τη φωτιά με τον εξοργισμένο σύζυγό της που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το κέρατο που έφαγε από τον κολλητό του.

Που λέτε λοιπόν ο Simon έφυγε το Σάββατο το βράδυ σαν τον κλέφτη για να συναντήσει τους φίλους του στο κοσμικό Σεντ Τροπέ και εκεί θα μείνει έναν ολόκληρο μήνα, αραχτός να απολαμβάνει τις διακοπές του μέχρι να κοπάσει λίγο ο θόρυβος.

simon2.jpg

Μάλιστα θα κάνει και μια μικρή… περιοδεία στην Ευρώπη και έτσι θα έχει άπλετο χρόνο για να δει πώς θα ξεμπλέξει από όλη αυτή την κατάσταση.

Στην παρ��α του μάλιστα θα είναι και οι δύο πρώην του, η Sinitta και η Mezghan Hussainy που του κρατούν το χέρι στις δύσκολες ώρες που… περνάει, λέμε τώρα.

simon3.jpg

Κι ενώ εκείνος θα καλοπερνά, η ερωμένη του περνά το Σαββατοκύριακο στο σπίτι της στα Χάμπτονς με τον γιο της και τον απατημένο σύζυγο, καθώς προσπαθούν να έρθουν σε συνεννόηση για το διαζύγιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top