Ν. Γερμανού: «Το διαζύγιό μου με τον Alpha ήταν κοινή συναινέσει»

Τι λέει η παρουσιάστρια για την απόφασή της να φύγει από το «Μες στην καλή χαρά»

Ν. Γερμανού: «Το διαζύγιό μου με τον Alpha ήταν κοινή συναινέσει»

Η περσινή χρονιά ξεκίνησε στραβά με το… καλημέρα σας για το «Μες στην καλή χαρά» και όσοι προληπτικοί πιστεύουν ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, επιβεβαιώθηκαν, αφού όλο και πιο συχνά ακούγαμε για εντάσεις στα πλατό της εκπομπής.

Παρ’ όλ’ αυτά, η Ναταλία Γερμανού, μιλώντας πρώτη φορά για την απόφασή της να αποχωρήσει από την εκπομπή δεν κρατά κακία και δεν αφήνει κανένα υπονοούμενο.

«Ήταν ένα farewell, όπως λέμε καλή αντάμωση. Ένα διαζύγιο κοινή συναινέσει. Αν και η λέξη διαζύγιο ηχεί κάπως άσχημα και δεν κάνει για την περίσταση, αφού ό, τι έγινε, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και δεν υπάρχει ούτε πικρία ανάμεσά μας, ούτε παρεξήγηση, ούτε θυμός. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αυτή η αποχώρηση, τουλάχιστον από τη μεριά μου γιατί είμαι άνθρωπος που η λέξη αχαριστία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του», είπε η Ναταλία.

Και μάλλον η απόφασή της είχε ληφθεί εδώ και καιρό, αφού το κλίμα στην εκπομπή φέτος κάθε άλλο παρά αρμονικό ήταν.

«Δεν ήταν ξαφνικό ούτε για μένα, ούτε για το κανάλι. Για εμένα αυτή η εκπομπή ήταν το σημαντικότερο βήμα μου, ήταν η εκπομπή που με έκανε παρουσιάστρια. Το να κάνεις για πέντε χρόνια οκτώ ώρες ζωντανή εκπομπή κάθε εβδομάδα είναι κάτι που σε δυναμώνει και σου δίνει εμπειρία που την κουβαλάς για τα επόμενά σου βήματα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στην τηλεόραση. Δε θα μπορούσα να αποχωρήσω με άλλο τρόπο από ένα κανάλι που επί επτά χρόνια με στηρίζει και μου έχει δώσει τόσα», είπε η παρουσιάστρια.

Ξεκαθάρισε μάλιστα πως ό, τι είχε να δώσει στο πρωινό το έδωσε και τώρα ετοιμάζεται για άλλα πράγματα.

«Αισθάνθηκα πως ό, τι είχα να δώσω σ’ αυτή την εκπομπή το έδωσα και θα ��ταν άδικο και για την εκπομπή, αλλά και για μένα να προσπαθώ να δώσω κάτι παραπάνω, ενώ ένιωθα ότι ήθελα να προχωρήσω κάνοντας κάτι άλλο», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top