Τι λέει η Στ. Τσιμτσιλή για την… κολλητή της Φ. Σκορδά που της πήρε την εκπομπή;

Πώς πήρε τη μεταγραφή του διδύμου στον ΑΝΤ1;

Τι λέει η Στ. Τσιμτσιλή για την… κολλητή της Φ. Σκορδά που της πήρε την εκπομπή;

Αβέβαιο είναι το μέλλον της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ΑΝΤ1 μετά την ανακοίνωση βόμβα ότι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά από τον Σεπτέμβριο θα ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού.

Τα νέα βρήκαν την παρουσιάστρια σε μια ευαίσθητη στιγμή της ζωής της που προσπαθεί να απολαύσει τους πρώτους μήνες με την κόρη της. Όπως ήταν αναμενόμενο ξαφνιάστηκε και αυτή από την είδηση ότι οι πολύ καλοί της φίλοι θα αναλάβουν όπως όλα δείχνουν την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, στην οποία πέρσι βρισκόταν εκείνη.

Οι σχέσεις της Σταματίνας με τον Γιάννη Λάτσιο παραμένουν άριστες, όμως η παρουσιάστρια δεν έχει στα χέρια της ένα συμβόλαιο που μπορεί να την εξασφαλίσει.

Αν τελικά δεν ευοδώσουν οι συζητήσεις για να μεταφερθεί το Σαββατοκύριακο, τότε ακούγεται έντονα ότι θα συζητήσει και με άλλα κανάλια και συγκεκριμένα με το MEGA που φήμες θέλουν το όνομά της να έχει πέσει στο τραπέζι για να αναλάβει το πρωινό μαζί με τον Δ. Ουγγαρέζο.

Όσο για τις σχέσεις τις με τους… «κολλητούς» Φαίη και Γιώργο; Η Σταματίνα προς το παρόν δε θέλει να αποκαλύψει τα συναισθήματά της.

«Δεν έχω να δηλώσω τίποτα αυτή τη στιγμή. Θα δω τι επιλογές έχω και θα προσπαθήσω να πάρω την καλύτερη απόφαση. Εύχομαι στον Γιώργο και στην Φαίη καλή επιτυχία στο νέο τους βήμα», είπε απαντώντας σε ερώτηση του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top