Ανακατατάξεις στα τηλεοπτικά πλατό μετά την αποχώρηση Λιάγκα-Σκορδά

Δείτε τις τελευταίες εξελίξεις

Ανακατατάξεις στα τηλεοπτικά πλατό μετά την αποχώρηση Λιάγκα-Σκορδά

​Μετά τον τηλεοπτικό σάλο που προκάλεσε η είδηση της μεταγραφής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Αμαρουσίου, ο δημοσιογράφος παίρνει θέση!

«Ήταν και για μας ένα σοκ . Πάμε κάπου που έδειξαν οτι μας θέλουν και δεν αδιαφορούν» είπε ο παρουσιαστής.

Την ίδια ώρα που ο Γιάννης Λάτσιος συζητάει με Λιάγκα- Σκορδά για το πρωινό και το βραδινό show , σε εκκρεμότητα παραμένει το τι θα κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή που μέχρι πρότινος έκανε εκείνη το πρωινό .

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Γιάννη Λάτσιο, δεν έχει όμως κάποιο συμβόλαιο να τη δεσμεύει για τη νέα σεζό��. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εάν δεν τα βρει με τον Γιάννη Λάτσιο για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, όπως ακούγεται, θα συζητήσει και με άλλα κανάλια. Πρωτίστως με το μεγάλο κανάλι, αφού το όνομά της φιγουράρει σαν δίδυμο με τον Ουγγαρέζο για το πρωινό.

Την ίδια ώρα που στα δημοσιογραφικά γραφεία αναρωτιούνται πώς είναι πλέον οι φιλικές σχέσεις Σκορδά- Τσιμτσιλή μετά τα νέα τηλεοπτικά δεδομένα.

Πλούσιο όμως δεν είναι μόνο το παρασκήνιο για τις κολλητές Σκορδά- Τσιμτσιλή , αλλά και για τον κολλητό φίλο του Γιώργου Λιάγκα, Δημήτρη Ουγγαρέζου που είναι σε δίλημμα, όπως και η υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που αναγκαστικά θα μείνουν πίσω!

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσαν οι τηλεκριτικοί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top