Ξεκίνησε η ονοματολογία για το πρωινό του MEGA

Αρναούτογλου, Γερμανού, Μπεκατώρου ανάμεσα στους… μνηστήρες

Ξεκίνησε η ονοματολογία για το πρωινό του MEGA

Πανικός είναι η λέξη που χαρακτηρίζει την κατάσταση στο στρατηγείο του MEGA στην Παιανία, μετά από την αιφνιδιαστική απόφαση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά να υπογράψουν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον ΑΝΤ1.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ανακλήθηκε η άδεια της Έλενας Κατραβά που ήταν υπεύθυνη για το «Πρωινό mou», ενώ γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων για το ποια θα είναι η απάντηση του Μεγάλου Καναλιού στην απόφαση του διδύμου που ανέδειξε από την πρωινή του ζώνη.

Ήδη έχει ξεκινήσει η αναμενόμενη ονοματολογία για το ποιος θα είναι αυτός που θα βρεθεί απέναντι από τον Γ. Λιάγκα και τη Φ. Σκορδά την επόμενη σεζόν.

Πρώτος υποψήφιος φυσικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που όπως έχει πει και ο ίδιος δεν έχει τελειώσει ακόμα με το πρωινό. Οι σχέσεις του παρουσιαστή με το κανάλι είναι πολύ καλές και οι δύο πλευρές βρίσκονταν έτσι κι αλλιώς σε συζητήσεις για το τι θα κάνουν του χρόνου, μιας και είχαν συμφωνήσει ότι ο Όμορφος Κόσμος ολοκλήρωσε τον κύκλο του. Μάλιστα η συγκυρία είναι ιδανική, αφού σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας και κάτι τέτοια τα λατρεύουν οι Ελληνίδες τηλεθεάτριες.

Στο Mega σκέφτονται επίσης σοβαρά το ενδεχόμενο ο Άρνι να έχει και συμπαρουσιάστρια και σ’ αυτήν την περίπτωση το βλέμμα τους έχει στραφεί στη Μαρία Μπεκατώρου. Να σας θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής είχε δηλώσει ότι θα επέστρεφε στο πρωινό μόνο αν το έκανε μαζί με τη Μαρία, ενώ κι εκείνη δεν έχει κρύψει ότι θέλει να συνεργαστεί μαζί του.

Βέβαια οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία δεν αποκλείουν η Μαρία Μπεκατώρου να συνεργαστεί με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο πρωινό, με τον οποίο έχουν πάρα πολύ καλή σχέση και χημεία ήδη από το Just The 2 of Us.

Φυσικά στο ��ραπέζι έχει πέσει και το όνομα της Ναταλίας Γερμανού που πλέον είναι ελεύθερη από τον Alpha. Η ίδια βέβαια έχει εκφράσει την επιθυμία της να παρουσιάσει ένα late night show, ενώ πληροφορίες θέλουν να μιλά κι εκείνη με τον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν.

Στα σενάρια που κυκλοφορούν επίσης είναι να αναλάβουν το πρωινό του Mega ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Ζέτα Μακρυπούλια, μιας και οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και η τηλεοπτική τους χημεία έχει δοκιμαστεί.

Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει και μάλιστα πολύ σύντομα, οπότε θα μάθουμε όλοι ποιο θα είναι το αντίπαλο δέος των Σκορδολιαγκαίων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top