Η Ελένη Τσολάκη δηλώνει ότι δεν είναι… κορίτσι για σπίτι

Τι λέει για το «ειδύλλιο» της με τον Δ. Ουγγαρέζο;

Η Ελένη Τσολάκη δηλώνει ότι δεν είναι… κορίτσι για σπίτι

Η Ελένη Τσολάκη έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και έκανε το μεγάλο βήμα για την Αθήνα. Μάζεψε τα μπογαλάκια της και πλέον μας καλωσορίζει από τη συχνότητα του Alpha και τους ΠΕΔΕΣ.

Η ίδια μιλά για την προσωπική της ζωή, ενώ απαντά και στα όσα ακούστηκαν για το φλερτ της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

tsolaki.jpg
«Ποτέ δεν ήμουν “κορίτσι για σπίτι” με αυτήν την έννοια. Ήμουν λίγο πιο... ανήσυχη. Όταν, όμως, έρθει η ώρα που θα το έχω αποφασίσει – είναι ακόμα μακριά – θα γίνω πολύ καλό κορίτσι για σπίτι» και συμπλήρωσε: «Όλες οι σχέσεις που είχα μέχρι τώρα κράτησαν από δύο χρόνια και πάνω. Είμαι άνθρωπος που θέλει να έχει μια σταθερά στη ζωή του, να νιώθω ασφαλής. Θέλω οι σχέσεις μου να έχουν την προοπτική να κρατήσουν για πολύ – για να μην πω για πάντα στο οποίο δεν πιστεύω», είπε.

Άλλωστε αυτό που την ενδιαφέρει τώρα είναι τα επαγγελματικά της. Ακόμα δεν ξέρει αν θα συνεχιστούν τα «Κορίτσια για Σπίτι» στο Μακεδονία TV, ενώ έχει ρίξει όλη της την προσοχή στην εκπομπή που παρουσιάζει στον Alpha.

tsolaki2.jpg

Όσο για τις φήμες που την ήθελαν να «πολιορκείται» από τον Δ. Ουγγαρέζο εκείνη απαντά:

«Ήταν απλώς μια πλάκα. Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν πάλι κάποια πράγματα, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν τρέχει τίποτα με τον Δημήτρη. Η συμπάθεια είναι αμοιβαία, για δυο ανθρώπους που γνωρίζονται από απόσταση και σέβεται ο ένας τη δουλειά του άλλου. Εκτιμώ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ως τηλεοπτική προσωπικότητα, αλλά και έξω από το “γυαλί”. Είναι ένα πολύ καλό και ταλαντούχο παιδί», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top