Με τον πρώην άντρα της Μενεγάκη η Ναταλία Γερμανού

HOT εξελίξεις για το μέλλον της παρουσιάστριας

Με τον πρώην άντρα της Μενεγάκη η Ναταλία Γερμανού

πρώτη ανάρτηση: 27-07-2013, 23:06

Την ώρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τρίβει τα χεράκια της που συνεχίζει και τη νέα χρονιά στον Alpha και κοντά στην κολλητή της Ελένη Μενεγάκη, η Ναταλία Γερμανού κανονίζει ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο!!!!

Αν και ακούγονται πολλά για την ξανθιά παρουσιάστρια και το επαγγελματικό της μέλλον στο Alpha, φήμες θέλουν την Ναταλία να συζητά σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στα λημέρια του πρώην συζύγου της Μενεγάκη!

Αν και από την Κάντζα της πρότειναν να αναλάβει νέα εκπομπή γιατί δεν θέλουν να τη χάσουν, η Ναταλία (λένε τα gossip) συναντήθηκε ήδη και με τον Γιάννη Λάτσιο που της πρότεινε να αναλάβει τοκ σόου στον ΑΝΤ1.

bydbrbqrka4de0a762081a8.jpg

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό στον Alpha και της ζήτησαν να παραμείνει στο κανάλι, πραγματοποιώντας την επιθυμία της για βραδινή εκπομπή. Το ραντεβού έληξε περιμένοντας να συνταχθεί συμβόλαιο το οποίο από μέρα σε μέρα θα παραλάβει για να διαβάσει και να υπογράψει η Ναταλία Γερμανού.

Η ίδια πάντως δεν φαίνεται να αγχώνεται, ούτε και να χάνει τις καλοκαιρινές βουτιές της! Μάλλον στην παραλία θα αποφασίσει το κανάλι με το οποίο τελικά θα συνεργαστεί! Λέτε να έχει και το Θέμη μαζί της ή το δίδυμο μας τελείωσε;;; Θα φανεί!

Υπενθυμίζουμε πάντως πως η εκπομπή "Μες την Καλή Χαρά" θα συνεχίσει και του χρόνου αν και παραμένουν αβέβαιοι ακόμα οι συντελεστές!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top