Το αντίο της Ελένης Μενεγάκη στους τηλεθεατές

Σε ποιον είπε «ευχαριστώ»

Το αντίο της Ελένης Μενεγάκη στους τηλεθεατές

Τέλος σεζόν και τυπικά σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη, αφού το Λενιώ έχει ήδη ξεκινήσει τις διακοπές της στα Άχλα και η σημερινή εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη.

Λίγα λεπτά λοιπόν πριν από το κλείσιμο, η παρουσιάστρια είπε το δικό της αντίο στους τηλεθεατές και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της για τη χρονιά που πέρασε.

Αρκετά συγ��ινημένη η Ελένη δεν έδωσε συγκεκριμένο ραντεβού με τους θαυμαστές της, όπως κάνει συνήθως, υποσχέθηκε όμως ότι θα τα ξαναπούμε τηλεοπτικά!

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συνεργάτες μου σε αυτό το κανάλι, όλους τους συνεργάτες και φίλους - γιατί απέκτησα πολλούς. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που δούλεψα μαζί σας, που κάναμε παρέα και κύλαγε ο χρόνος σαν νεράκι. Σας ευχαριστώ έναν έναν όλους σας», είπε και πρόσθεσε ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στην Αγλαΐα Λάτσιου που αποχώρησε από τον ALPHA λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Η Ελένη όμως ευχαρίστησε ονομαστικά και τους στενούς της συνεργάτες που την ακολουθούν πολλά χρόνια τώρα.

«Να ευχαριστήσω τον Σταυρούλη μου που τον ξαναβρήκα μετά από επτά χρόνια, την Ελενίτσα μου που την έχω δίπλα μου 17 ολόκληρα χρόνια. Είμαι λίγο μονόχνοτη με όλα αυτά, με κάποιους ανθρώπους κολλάω και δεν μπορώ να ξεκολλήσω γιατί η δουλειά, δουλειά, αλλά κι οι σχέσεις, σχέσεις», είπε.

Για το τέλος άφησε τους τηλεθεατές λέγοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τους τηλεθεατές μας, που μου αλλάξατε τη ζωή. Καλό καλοκαίρι, να είστε καλά. Θα τα ξαναπούμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top