Γιατί έκλαψε με μαύρο δάκρυ η Ελένη Μενεγάκη;

Τι χουνέρι της έκανε ο γιος της;

Γιατί έκλαψε με μαύρο δάκρυ η Ελένη Μενεγάκη;

Τελειώνει η σεζόν για την Ελένη Μενεγάκη και είπε η γυναίκα να μας εξομολογηθεί το μεγάλο χουνέρι που της έκανε ο γιος της, Άγγελος και της προκάλεσε μεγάλο τρόμο!

Που λέτε λοιπόν, με αφορμή ένα θέμα που θα έδειχναν για το bungee jumping, το Λενιώ αποκάλυψε το μεγάλο της φόβο για τα τρενάκια της Disneyland!

Αποκάλυψε μάλιστα πως όταν είχε πάει εκεί μαζί με τα παιδιά της, ο γιος της της επεφύλαξε ένα χουνέρι που ακόμα το θυμάται.

«Εγώ δεν μπορώ να ανέβω ούτε στα λούνα παρκ. Δεν πήγα με τα παιδιά στην Disneyland και με κορόιδεψαν και μου είπαν να ανέβουμε μαζί σε ένα τρενάκι; Πήγαν αυτά πρώτα και μετά με έβαλαν σε ένα τρένο που πήγαινε πάρα πολύ γρήγορα, πάνω κάτω. Με έβαλε ο Άγγελος και μου είπε “μαμά έλα θα το ξανακάνουμε μαζί”. Τα μάτια μου τα είχα κλειστά όλη την ώρα και έτρεχαν τα δάκρυα, οι μύξες, τα σάλια. Και μου έλεγε ο Άγγελος “μανούλα μου δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι, θα με συγχωρήσεις”; Κι εγώ του είπα “δεν ξέρω αν θα σε συγχωρήσω γι΄ αυτό που μου έκανες. Θέλεις να πεθάνω;», είπε η Ελένη στους συνεργάτες της.

Πήρε τέτοιο φόβο καλέ το Ελενάκι, που τώρα βλέπει τρενάκι στο λούνα παρκ και παίρνει δρόμο. Μεγάλωσε βρε παιδιά το κορίτσι και δεν τις μπορεί τις μεγάλες συγκινήσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top