Σταύρος Θεοδωράκης: Απαντά για το αν τελειώνουν ή όχι οι «Πρωταγωνιστές»!

«Με ενοχλεί και μάλιστα πολύ, η ώρα μετάδοσης!» λέει

Για το αν τελειώνουν οι «Πρωταγωνιστές» μετά από δέκα χρόνια στην TV, για τις εξελίξεις με την ΕΡΤ, αλλά και για τι τον ενοχλεί στην εκπομπή, μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο δημοσιογράφος, αποκάλυψε πως «οι Πρωταγωνιστές είναι δέκα χρόνια στην τηλεόραση. Και δεν νομίζω ότι παρουσιάζουν σημεία κόπωσης. Αντιθέτως, κάθε χρόνο ξεπηδούν και 1-2 εκπομπές που είναι σαν τους “Πρωταγωνιστές”. Άρα έχουμε μέλλον μπροστά μας».

Ωστόσο, δεν έκρυψε την ενόχληση του για την ώρα μετάδοσης της εκπομπής:

«Αρκετές φορές η εκπομπή ξεκινούσε μετά τα μεσάνυχτα. Αυτό είναι το μόνιμο παράπονο των φίλων της εκπομπής, αλλά ούτε σε αυτό μπορώ να κάνω κάτι. Δεν καθορίζω εγώ την ώρα προβολής. Με ενοχλεί και μάλιστα πολύ η ώρα μετάδοσης. Γιατί όταν ξημερώνει Δευτέρα και μεταδίδεις τους “Πρωταγωνιστές” 12 με 01:30, ουσιαστικά απευθύνεσαι στους φανατικούς, που θα κάνουν τ΄αδύνατα δυνατά να τη δουν, και σε κάποιους αργόσχολους που λαγοκοιμούνται με ανοιχτή την τηλεόραση».

Τα παράπονα αυτά όπως λέει, θα έχει ένα ολόκληρο καλοκαίρι ώστε να τα συζητά με το κανάλι, τονίζοντας πως «πρέπει ν΄αλλάξουν ρότα τα κανάλια. Και ειδικά τώρα πια που δεν υπάρχουν οι μεγάλες παραγωγές και τα καλά σίριαλ, πρέπει ν΄αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους».

Σχολιάζοντας τα όσα έγιναν με την ΕΡΤ, λέει πως «πρόκειται για μια απόδειξη, ότι η βλακεία εκτός του ότι είναι επικίνδυνη, είναι και επιζήμια. Στοιχίζει πολλά σε αυτή την χώρα».

Τέλος, εξέφρασε και την άποψη του για την τοποθέτηση του Παντελή Καψή στη θέση του Υφυπουργού Δημόσιας Τηλεόρασης, λέγοντας:

«Χαρά στο κουράγιο του. Ελπίζω να κόψει το μακρύ χέρι της π��λιτικής και να περιορίσει το ρόλο κάποιων συνδικαλιστών που λειτουργούν ως υποψήφιοι πολιτικοί».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top