Η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει τον απολογισμό της

«Ήταν μια καλή χρονιά»

Η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει τον απολογισμό της

Μια ανάσα πριν από το φινάλε της σεζόν, η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει και μας μιλά αποκλειστικά για την τηλεόραση, την εκπομπή και την καριέρα της!

«Κάθε χρόνο τέτοια εποχή προσπαθώ με όλη μου τη δύναμη να μαζέψω το μυαλό μου. Μόλις το καλοκαιράκι κάνει αισθητή την παρουσία του, κάτι παθαίνω. Αρχίζουν οι σκέψεις μου να τρέχουν στις ακρογυαλιές και στις παραλίες» λέει ενώ για τη χρονιά που φεύγει την αξιολογεί ως καλή καθώς όπως σημειώνει η εκπομπή κατάφερε “να βρει το ρυθμό της, να χτίσει μια νέα σχέση με τον κόσμο και να βρει την ταυτότητά της προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα της εποχής.»
00012.jpg

Στην συνέχεια σε ερώτηση για το αν ήταν δύσκολο να πειστεί το «νεανικού» προφίλ Star, ότι η θεματολογία της θα μπορούσε να βρει το χώρο της μέσα σε αυτό, απαντά: «Έπειτα από τρία χρόνια με τους ανθρώπους του Star, έχουμε αναπτύξει μια σχέση αλληλοεπμπιστοσύνης. Η επαγγελματικής μας σχέση έχει ωριμάσει, οπότε όχι, δεν ήταν δύσκολο το να επιχειρήσουμε να βγάλουμε στον αέρα θέματα 100% Τατιάνα. ‘Άλλωστε ο βασικός στόχος πια του σταθμού είναι η ενημέρωση και το κανάλι επιχειρεί από τον Σεπτέμβρη μια σημαντική στροφή σε αυτό».
00026.jpg

Η Τατιάνα ξεκαθαρίζει πως τα θέματα που βγαίνουν στον αέρα είναι θέματα για τα οποία έχει ενημερώσει τη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης ενώ τέλος σε ερώτηση για το αν τελικά επιτυχία πέρα από τα νούμερα είναι και η δημιουργία του brand name Τατιάνα Στεφανίδου, απαντά «Δεν έχω καθίσει ποτέ να το σκεφτώ κάπως έτσι.. Δεν το έχω αναλύει τόσο πολύ. Πάντως έπειτα από τόσα χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας, εσύ ο ίδιος μετατρέπεις τον εαυτό σου σε τηλεοπτικό προϊόν , το οποίο μοιραία κουβαλά και μια συγκεκριμένη σφραγίδα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top