Με αγκαλιές και φιλιά μας αποχαιρέτησαν Φ. Σκορδά και Γ. Λιάγκας

Δείτε το… «φορτισμένο» αντίο που είπαν στους τηλεθεατές

Με αγκαλιές και φιλιά μας αποχαιρέτησαν Φ. Σκορδά και Γ. Λιάγκας

Τέλος για φέτος το Πρωινό mou και από του χρόνου… βλέπουμε! Ο Γιώργος Λιάγκας στο τέλος της εκπομπής έβγαλε το… τεφτέρι του και δεν ξέχασε να ευχαριστήσει κανέναν.

Μέχρι και τους τεχνικούς του πλατό που λόγω οικονομικών προβλημάτων απεργούν και τους ανάγκασαν να πάρουν τα όρη και τ’ άγρια βουνά ευχαρίστησε για τη στήριξη όλο το χειμώνα.

«Δεν είμαστε χαρούμενοι που δεν είναι στην τελευταία μας εκπομπή οι τεχνικοί του πλατό, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Τους ευχαριστούμε όμως πάρα πολύ για τη στήριξη και ευχόμαστε τα προβλήματα να λυθούν σύντομα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και άρχισε να ευχαριστεί έναν, έναν τους συνεργάτες του. Όταν δε έφτασε στη Φαίη, φανερά συγκινημένος είπε:

«Να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που υπάρχει και στην προσωπική μου ζωή και στην επαγγελματική και την ευχαριστώ για όλα, τη Φαίη Σκορδά».

Και η Φαίη όμως κρατήθηκε πολύ για να συγκρατήσει τα δάκρυά της και με ένα πλατύ χαμόγελο αποχαιρέτισε τους συνεργάτες της.

«Πάλι σε μένα το δύσκολο, το τέλος. Κρατιέμαι, κρατιέμαι. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πάρα πολύ. Όλες οι δουλειές έχουν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας. Εγώ σας ευχαριστώ γιατί τουλάχιστον δώσαμε το 100% της καλύτερης δουλειάς μας και ελπίζω αυτό, έστω και σε ένα πολύ μικρό βαθμό, να ήταν μια πολύ καλή παρέα για εσάς. Εσείς ξέρετε, κι εμείς είμαστε εδώ για εσάς. Ελπίζω να ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών σας», είπε.

Στο τέλος μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας φίλησε όλους του τους συνεργάτες και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στους τηλεθεατές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top