Το «ευχαριστώ» του Γιώργου Λιάγκα στους τηλεθεατές

«Ζήσαμε ένα πολύ όμορφο ταξίδι μαζί σας»

Το «ευχαριστώ» του Γιώργου Λιάγκα στους τηλεθεατές

Τελευταία εκπομπή σήμερα για το «Πρωινό mou», με το μέλλον της εκπομπής να παραμένει αβέβαιο, αφού δεν έχει γίνει ακόμ�� καμία συζήτηση με το MEGA για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν.

Ο Γ. Λιάγκας πάντως φρόντισε με το καλημέρα, παρά τις χθεσινές γκρίνιες, να ευχαριστήσει τον κόσμο που για μια ακόμα χρονιά στήριξε το πρωινό.

«Τελευταία καλημέρα για το Πρωινό mou, εδώ από το Πόρτο Ράφτη για να κλείσουμε την εκπομπή και αυτό το όμορφο ταξίδι που ζήσαμε φέτος μαζί σας. Ένα ταξίδι πραγματικά μοναδικό με πάρα πολλές και πολύ όμορφες στιγμές. Όπως φαίνεται περάσατε κι εσείς καλά μαζί μας και σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας γι’ αυτό», είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Ήταν μοναδική η αγάπη που μας δείξατε φέτος και μπορεί να μην μιλάω ποτέ για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά ας μου επιτραπεί στην τελευταία εκπομπή να πω ότι ήταν μοναδικά. Αλλά εγώ δεν μιλάω γι’ αυτή την αγάπη, αλλά μιλάω για την αγάπη που αντιλαμβανόμαστε ότι έχετε περιβάλλει αυτή εδώ την εκπομπή και το αντιλαμβανόμαστε όταν βγαίνουμε στον δρόμο και όταν μιλάμε στον κόσμο».

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν παρέλειψε τέλος να αναφερθεί και στους συνεργάτες του λέγοντας:

«Είμαστε μια πολύ μεγάλη παρέα εδώ στο Πρωινό mou, που φέτος ειδικά δεθήκαμε πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν γίναμε φίλοι, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ο ένας με τον άλλο και γι’ αυτό ακριβώς περάσαμε εμείς καλά και φαίνεται ότι κι εσείς περάσατε καλά, μ’ αυτήν εδώ την παρέα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top