Νέα παιδική σειρά: ο «Max Steel» στο Star!

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Ένας νέος, σύγχρονος, υπερήρωας έρχεται στην οθόνη του Star: από την Κυριακή, 7 Ιουλίου, και κάθε Κυριακή στις 11:00, οι τηλεθεατές θα μπορούν να απολαμβάνουν το «Max Steel»!

Η νέα παιδική σειρά, αμερικανικής παραγωγής 2013, περιγράφει τις περιπέτειες ενός 19χρονου αγοριού, του Μάξουελ Μακγκράθ, που μπορεί να είναι ένας έφηβος σαν όλους τους άλλους, αλλά κρύβει μια εξωπραγματική δύναμη.

Ένα ατύχημα που βίωσε ο Μάξουελ σε νεαρή ηλικία του έχει δώσει τη δυνατότητα να παράγει Τούρμπο Ενέργεια, τα επίπεδα της οποίας, μάλιστα, είναι τόσο ισχυρά, που ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να ελέγξει!

Για να καταφέρει να ελέγξει την δύναμή του, �� 19χρονος έχει στο πλευρό του ένα μοναδικό φίλο και συνέταιρο, τον Στιλ, μια ιδιαίτερα αναπτυγμένη μορφή εξωγήινης ζωής, που διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Μάξουελ και Στιλ «μεταμορφώνονται» στον υπερήρωα Maxsteel και μαζί πολεμούν στο όνομα της N-Tek, ενός μυστικού οργανισμού που κάνει επιστημονικά πειράματα και έρευνες, με σκοπό να αποτρέψουν τα σχέδια του Μάιλς Ντρεντ, ενός πρώην πράκτορα ο οποίος προσπάθησε στο παρελθόν να κλέψει την Τούρμπο ενέργεια προκαλώντας μεγάλες καταστροφές, αλλά και τον θάνατο του πατέρα του Μάξουελ.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top