Γ. Λιάγκας: «Η περιπέτεια που ζήσαμε δύο εβδομάδες ευτυχώς τελειώνει αύριο»

«Η τσιγγανιά σε όλο της το μεγαλείο»

Γ. Λιάγκας: «Η περιπέτεια που ζήσαμε δύο εβδομάδες ευτυχώς τελειώνει αύριο»

Όλο σπόντες ήταν σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας ��αι με το καλημέρα σας παρακαλώ, εξαιτίας του γεγονότος ότι η εκπομπή δεν μπορεί να βγει από του στούντιο και έχουν πιάσει τους ζωολογικούς κήπους, τα μπαράκια και τις παραλίες.

«Η περιπέτεια συνεχίζεται και ευτυχώς λαμβάνει τέλος αύριο. Αυτό που ζήσαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες να μην το ξαναζήσει άνθρωπος. Η τσιγγανιά σε όλο της το μεγαλείο. Τώρα ερχόμαστε και στο χώρο σας αβάδιστα, αβασάνιστα, εγώ σας είπα να πάρετε κανένα τηλέφωνο να βγούμε από καμιά βεράντα, δεν με πήρατε. Ευτυχώς τελειώνει αύριο η εκπομπή γι΄ αυτή τη σεζόν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και έκανε το σταυρό του.

Οι μπηχτές όμως δεν τελείωσαν εκεί, αφού στη συνέχεια μας αποκάλυψε ότι άγνωστο είναι και το μέλλον του Πρωινού mou για την επόμενη σεζόν.

«Έχω ένα πατρικό στο Ίλιον, πάνω από τη ραδιοφωνία, άμα θες μπορούμε να βγάλουμε από εκεί εκπομπή», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος που ήταν σήμερα καλεσμένος και ο Γιώργος Λιάγκας δεν το άφησε να πέσει κάτω.

«Η συμφωνία με το κανάλι ήταν να βγάλουμε εκπομπές μέχρι το τέλος Ιουνίου, μετά δεν προβλέπεται, οπότε είναι η τελευταία εκπομπή αύριο. Δεν πρόλαβες. Έπρεπε να μας προλάβεις. Δεν έχουμε ακόμα καταλήξει αν θα γίνει εκπομπή του χρόνου στο MEGA, δεν ξέρουμε, οπότε αν ξέρεις κάτι παραπάνω για μας να έρθεις να μας το πεις», είπε.

Και φυσικά η γκρίνια δεν σταμάτησε εκεί, διότι σήμερα ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να πει ούτε τον καιρό, αφού το μόνιτορ ήταν μικρό και δεν έβγαζε τα γράμματα.

«Ρε Στέλιο ποιος σου είπε ότι με τόσο μικρό μόνιτορ μπορώ να δω; Ειδικά σήμερα που δεν τον έχω ακούσει τον καιρό. Πώς μπορώ να βλέπω εκεί και να λέω, για πες μου τώρα εσύ. Θα το κάνουμε κι αυτό στη ζωή μας. Πάρτε μου τον χάρτη της Ευρώπης γιατί δεν ξέρω γενική πρόβλεψη. Πάμε σήμερα να δούμε τι έχει. Τι να κάνω; Ταλαιπώρια είπαμε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και τελικά αφού δεν μπορούσε να τον πει αποφάσισε να τον… προσπεράσει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top