Βαφτίζουν την πριγκίπισσά τους Ν. Χατζηνικολάου και Κ. Τσολακάκη

Κάντε κλικ για να μάθετε το όνομα της μικρούλας

Βαφτίζουν την πριγκίπισσά τους Ν. Χατζηνικολάου και Κ. Τσολακάκη

Την μοναχοκόρη τους βαφτίζουν σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του Κ. Τσολακάκη. Η μικρούλα θα βαφτιστεί Ευαγγελία, όπως λένε και τη μητέρα του γνωστού δημοσιογράφου και όλοι περιμένουν με αγωνία την ώρα που θα κάνει τη μεγάλη βουτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βάφτιση θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο στο εκκλησάκι της οικίας του Ανδρέα και της Άννυς Πετράκη στην Εκάλη που είναι χρόνια φίλοι με το ζευγάρι. Νονά μάλιστα της μικρής θα είναι η Άννυ Πετράκη, ενώ μετά το μυστήριο, στην οικία της νονάς το ζευγάρι παραθέτει δεξίωση για τους φίλους του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν είχε κρύψει ότι μετά από τρεις γιους θα ήθελε και μια κόρη για να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Όταν λοιπόν το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, εκείνος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Μάλιστα είχε μοιραστεί τα ευχάριστα με τους ακροατές της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ενώ δεν κρύβει ότι η μικρή του έχει πάρει τα… μυαλά!

«Ύστερα από τρεις γιους καταλαβαίνετε ότι περίμενα με πολλή αγωνία την κόρη», δήλωνε ο Νίκος Χατζηνικολάου όταν κρατούσε για πρώτη φορά την κορούλα του στην αγκαλιά του και φυσικά αυτός ο έρωτας θα κρατήσει για πάντα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top