Πλακώθηκαν Λιάγκας – Ουγγαρέζος για τα MAD

Έγινε πάλι ο κακός χαμός

Τι το’ θελε να πει ο Γιώργος Λιάγκας ότι στα βραβεία του MAD εφηύραν και μερικά βραβεία για να μπορέσουν να βραβεύσουν όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες και φέτος, θίχτηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και του ζήτησε το λόγο.

«Άλλος ο καλλιτέχνης της χρονιάς, άλλος ο άνδρας της χρονιάς, άλλος ο άνδρας καλλιτέχνης της χρονιάς. Προφανώς για να γίνει μια βραδιά και να δοθούν βραβεία, εφευρίσκουν τίτλους για να στα��εί μια βραδιά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και αμέσως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγινε έξαλλος.

«Οι τίτλοι των βραβείων είναι αντιγραμμένοι από τα βραβεία του MTV. Τι μας λες τώρα; Ποιο είναι το ζόρι σου αγόρι μου;», είπε ο Ουγγαρέζος και όταν η Σάσα Σταμάτη υπονόησε ότι όλο αυτό έγινε για δημόσιες σχέσεις, ο παρουσιαστής έγινε Τούρκος.«Ξεκόλλα ρε Σάσα που γίνεται για δημόσιες σχέσεις. Δεν έχει σχέση αυτό με το ποιος παίρνει το βραβείο. Να πήγαινες εκεί για να είχες άποψη», άρχισε να της φωνάζει.

Όταν δε όλοι επέμεναν ότι δεν γίνεται να υπάρχουν δέκα νικητές, παρά μόνο ένας, ο Ουγγαρέζος είπε:

«Εντάξει ρε παιδιά, μια ριμάδα μέρα έχουμε το χρόνο που γιορτάζει η μουσική να τη θάψουμε κι αυτή να μην έχει ο κόσμος δουλειά».

«Εντάξει, λογικό να υπερασπίζεσαι τη δουλειά από όπου έχεις ξεκινήσει, αλλά φωνάζεις για κάτι που δεν έχουμε πει κακό. Υπερβάλλων ζήλος Δημήτρη και δεν χρειάζεται», του απάντησε και ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ η Φαίη προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας την άποψή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top