Ναταλία Γερμανού: «η φετινή χρονιά ήταν ένα μάθημα»

Τι λέει για το μέλλον της στην τηλεόραση, τα προσωπικά και το βιβλίο της;

Ναταλία Γερμανού: «η φετινή χρονιά ήταν ένα μάθημα»

Τι έγινε ρε παιδιά; Μετά από τόσα χρόνια καριέρας, έχει ανάγκη από φροντιστήριο; Κι, όμως: η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως η φετινή σεζόν ήταν μάθημα για εκείνη, ενώ αναφέρθηκε στην εκπομπή που θα ήθελε να κάνει, στο βιβλίο που ετοιμάζει και την προσωπική της ζωή.

«Η χρονιά αυτή, παρά τις δυσκολίες της, λειτούργησε σαν σχολείο, σαν ένα μάθημα που έπρεπε να πάρω για να γίνω πιο δυνατή, καλύτερος άνθρωπος. Στη ζωή αυτή, ό,τι γίνεται, για κάποιον λόγο γίνεται και στο τέλος καταλαβαίνεις ότι όλα γίνονται για καλό», είπε η παρουσιάστρια, που μπορεί να μην ανέφερε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όσα ακούγονται για την σχέση τους, αλλά όλοι καταλάβαμε ποιό ήταν το φετινο μάθημά της...

Όσο για τις φήμες που την θέλο��ν να παρουσιάζει το «Αλάτι Και Πιπέρι», την εκπομπή που έκανε ο πατέρας της;
«Μόλις ολοκληρωθεί η εκπομπή, ας συζητήσουμε. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα το έκανα όπως ο πατέρας μου. Ήταν διαφορετικά τότε, ήταν άλλες εποχές», είπε η Ναταλία και εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να κάνει ένα δικό της talk show: «ονειρεύομαι να κάνω κάτι σαν το “Chelsea Lately”. Θα ήθελα και πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό».

«Tο βιβλίο είναι μια υπόσχεση στον πατέρα μου, ο οποίος μου είχε πει “Θέλω να γράψεις ένα βιβλίο για χάρη μου”. Έτσι και έκανα λοιπόν», ανέφερε η παρουσιάστρια για το συγγραφικό της εγχείρημα. «Ακόμα κι αν πίστευα ότι έχω γράψει ένα μυθιστόρημα 100%, η αλήθεια είναι ότι έχω βάλει και κάποια δικά μου στοιχεία μέσα», κατέληξε.

Τέλος, η Ναταλία παραδέχθηκε ότι είναι μόνη της αυτή την περίοδο και δίνει σημασία στους φίλους και την οικογένειά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top