Τα δάκρυα της Μαρίας Μενούνος για την Ελλάδα

«Δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα μου να υποφέρει»

Τα δάκρυα της Μαρίας Μενούνος για την Ελλάδα

Μπορεί να είναι μια από τις διασημότερες παρουσιάστριες στις ΗΠΑ, να έχει πάρει συνεντεύξεις από όλη σχεδόν της αμερικανική showbiz, ακόμα και από τον Αμερικανό πρόεδρο, όμως η Μαρία Μενούνος όταν μιλά για την Ελλάδα, γίνεται το απλό κορίτσι από την Αρκαδία που λατρεύει την πατρίδα του και δεν θέλει να την βλέπει να υποφέρει.

Η Μαρία λοιπόν μιλώντας στο FTHIS δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν η κουβέντα ήρθε στην κρίση που μαστίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

«Όλοι έχουν περάσει οικονομικά προβλήματα. Ξέρω ότι εδώ είναι πάρα πολύ κακά τα πράγματα και εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλύτερα. Όλοι στην Αμερική τα βλέπουμε και στενοχωριόμαστε γιατί δεν θέλουμε να βλέπουμε την Ελλάδα να πονάει», είπε η Μαρία και έβαλε τα κλάματα.

«Συγκινούμε πάρα πολύ γιατί την αγαπάω την Ελλάδα και δε θέλω να βλέπω να γίνονται εδώ τέτοια πράγματα. Έχουμε οικογένεια εδώ, όλοι έχουν προβλήματα, δεν έχουν δουλειές και στεναχωριέμαι. Ξέρω όμως εμείς οι Έλληνες τα αρχίσαμε όλα, οπότε θα τα φτιάξουμε όλα και θα προχωρήσουμε», τόνισε, προσπαθώντας να φανεί αισιόδοξη.

Η ίδια μάλιστα στην Αμερική προσπαθεί να μιλά για την Ελλάδα και να τη διαφημίζει, παροτρύνοντας όλους να έρθουν στην χώρα μας για διακοπές.

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι και η ίδια δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα της πάνε τόσο καλά τα πράγματα στη ζωή της.

«Πολλές φορές σκέφτομαι από πού αρχίσαμε, πού πήγαμε και πού είμαστε και τσιμπάω τον εαυτό μου γιατί νομίζω ότι ζω σε όνειρ��. Δεν ξεχνάμε ποτέ από πού ξεκινήσαμε», είπε.

Η Μαρία μίλησε και για τη βάφτιση της μικρής Μάργκω.

«Δάκρυζα την ώρα της βάφτισης. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να με διαλέξουν να είμαι νονά και το μωρό είναι τόσο καλό και τόσο όμορφο, όλα ήταν τέλεια», είπε.

Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να γίνει κι εκείνη μαμά σύντομα.

«Αυτές τις μέρες που ο Κέβιν περνάει χρόνο με την Μάργκω μου λέει ότι θέλει ένα παιδάκι. Θα κάνουμε παιδάκια. Όλα στην ώρα τους», είπε η Μαρία και αποκάλυψε ότι καλός της είναι έτοιμος να επιστρέψει για χάρη της στην Ελλάδα και να μεγαλώσουν εδώ τα παιδιά τους.

«Όταν είμαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενη και αισθάνομαι σαν να είμαι στο σπίτι μου. Στην Αμερική με κατηγορούν μερικές φορές που λέω ότι είμαι Ελληνίδα, γι’ αυτό και είπα στον Κέβιν, όταν έρθει η ώρα και έχουμε παιδιά θέλω να τα κάνω όλα εδώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top