ΞΑΝΑ στο εστιατόριο που πήγε να πνίξει την τηλεσέφ σύζυγο του, ο δισεκατομμυριούχος

Κάθισαν στο ίδιο μαγαζί, ΜΙΑ ΜΕΡΑ μετά την βίαιη επίθεση-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΞΑΝΑ στο εστιατόριο που πήγε να πνίξει την τηλεσέφ σύζυγο του, ο δισεκατομμυριούχος

Ανήκουστο είναι αυτό που συμβαίνει στην υπόθεση του Charles Saatchi και της Nigella Lawson. Όπως σας είχαμε ξαναγράψει από το star.gr, ο 70χρονος δισεκατομμυριούχος έμπορος έργων τέχνης και η 53χρονη τηλεσέφ σύζυγος τους, είχαν σοκάρει άπαντες όταν το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες τους, τη στιγμή που ο Saatchi έχει αρπάξει από το λαιμό τη σύζυγο του, και επανειλημμένα τη σφίγγει με βίαιο τρόπο ενώπιον των έκπληκτων θαμώνων μέσα στο αγαπημένο τους εστιατόριο.

;aws.jpg
Το σοκαριστικό της υπόθεσης, είναι πως μόλις 24 ώρες μετά την άγρια επίθεση, το ζευγάρι εθεάθη να τρώει ξανά στο ίδιο εστιατόριο, λίγα μόλις μέτρα απ΄το τραπέζι όπου σημειώθηκε επίθεση.

lawson saatchi2.jpg
Αν μάλιστα κάποιος δεν γνώριζε το «κακό» τους προηγούμενο, δεν θα καταλάβαινε τι έχει συμβεί ανάμεσα τους!

lawson saatchi 3.jpg
Βλέπετε, ο Charles Saatchi ήταν «άλλος» άνθρωπος. Έδειχνε πολύ πιο ήρεμος και περιποιητικός με την σύζυγο του, καμία σχέση δηλαδή με τις τραγικές εικόνες που αντικρίσαμε αρχικά.

lawson saatchi 4.jpg
Οι νέες φώτο είδαν το φως της δημοσιότητας μια εβδομάδα μετά την επίθεση του επιχειρηματία στην τηλεσέφ.

saatchi5.jpg
Χαρακτηριστικό είναι πάντως, πως η Nigella, όχι μόνο μια ημέρα μετά τον παραλίγο πνιγμό της έφαγε στο ίδιο εστιατόριο με τον σύζυγο της, αλλά και όλο αυτό το διάστημα δεν έκανε ΚΑΜΙΑ καταγγελία εναντίον του, παράλληλα που οι Αρχές ερευνούσαν το θέμα και είχαν προειδοποιήσει σχετικά, τον 70χρονο έμπορο έργων τέχνης.

saatchi 4.jpg
Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις του μετά το άγριο περιστατικό, είπε πως με την Lawson απλά… «έπαιζαν», και πως είχαν ένα καυγαδάκι για τα παιδιά, αλλά δεν είχε πρόθεση να την πνίξει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top