Έξαλλος ο Γ. Λιάγκας με τον Ν. Μουτσινά

Τόλμησε να σχολιάσει την γυναίκα του και τον έκανε "Τούρκο"

Έξαλλος ο Γ. Λιάγκας με τον Ν. Μουτσινά

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας σύμφωνα με πληροφορίες, όταν άκουσε τα σχόλια που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για το στεφάνι του, τη Φαίη Σκορδά και την εμφάνισή της με μαγιό στο Πρωινό mou.

Όπως σας έχουμε γράψει και στο π��ρελθόν, με το που είδαν ο Νίκος και η παρέα του τη Φαίη με ολόσωμο να παρουσιάζει την εκπομπή άρχισαν τον κράξιμο.

Όταν λοιπόν έφτασαν στα αυτιά του Γιώργου Λιάγκα τα σχόλια των Δέστε τους, εκείνος έγινε έξαλλος. Ποιος τον είδε και δεν το φοβήθηκε ένα πράγμα.

«Δεν είναι δυνατόν να ακούω αυτά τα σχόλια χωρίς λόγο! Ξαφνικά όλοι έγιναν σεμνότυφοι και προσβλήθηκαν από την εμφάνιση της Φαίης! Αν συνεχίσουν, δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω», φέρεται να είπε ο παρουσιαστής σε στενούς του συνεργάτες φανερά ενοχλημένος.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στα μαχαίρια είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τη Σάσα Σταμάτη, οι σχέσεις των οποίων δεν περνούν και την καλύτερη φάση.

Η απόσταση μεταξύ τους φαίνεται να έχει μεγαλώσει και όλοι στην εκπομπή αναπολούν πια το παρεΐστικο κλίμα που επικρατούσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top