ΣΟΚ στη δημόσια τηλεόραση: Παρουσιαστής φυλακίστηκε για παιδεραστία

Κι άλλο πλήγμα για το BBC

ΣΟΚ στη δημόσια τηλεόραση: Παρουσιαστής φυλακίστηκε για παιδεραστία

​Ακόμα ένα πλήγμα για το BBC. Κι ενώ νομίζαμε πως τα σκάνδαλα σταμάτησαν στο μεγάλο κανάλι, τώρα το φως της δημοσιότητας είδε νέο σκάνδαλο.

Ο Stuart Hall, από τους πιο γνωστούς παρουσιαστές του βρετανικού BBC φυλακίστηκε τη Δευτέρα, καθώς κρίθηκε ένοχος, μετά την ομολογία του, για 14 κατηγορίες ασέλγειας εναντίον κοριτσιών κάτω της ηλικίας των 9 ετών.

malakas.jpg
Ο Stuart ήταν ιδιαιτέρα αγαπητός στον κόσμο τα πενήντα χρόνια που διετέλεσε παρουσιαστής στην βρετανική κρατική τηλεόραση. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως πίσω από αυτό το συμπαθητικό πρόσωπο του παρουσιαστή κρυβόταν ένας παιδεραστής..

Ο δικαστής χαρακτήρισε τον 83χρονο «οπορτουνιστικό αρπακτικό», ενώ τόνισε την «σκοτεινή του πλευρά» που δεν είχε δει ποτέ κανείς.

Όπως και ο Jimmy Savile, έτσι και ο Hall έκανε κατάχρηση εξουσίας εκμεταλλευόμενος τη δημόσια εικόνα του για να ασελγεί σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Ο παρουσιαστής, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, παραδέχτηκε τον Απρίλιο τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση. Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν μεταξύ 1967 και 1985 και τα θύματα ήταν 13. Ο 83χρονος παρουσιαστής συνελήφθη τον Δεκέμβριο, όπου και αρχικά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως ήταν «ολέθριες», «σκληρές» και «ψευδείς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top