Άγριος καυγάς Π. Τσαπανίδου – Α. Γεωργιάδη

«Με κρεμάσατε στα μανταλάκια και με στοχοποιήσατε», είπε η παρουσιάστρια

Έντονος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στην Πόπη Τσαπανίδου και τον Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε για τους παχυλούς μισθούς που έπαιρναν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στην υγειά των κορόιδων.

Η Π. Τσαπανίδου, μόλις το άκουσε αυτό και επειδή και ��ο όνομά της βρισκόταν στις λίστες με τους μισθούς των εργαζομένων στην ΕΡΤ ρώτησε τον βουλευτή:

«Είναι και το δικό μου όνομα στα κείμενα αυτά στα οποία αναφέρεστε; Φαντάζομαι ότι είναι, επειδή το δικό μου το όνομα το έχετε κρεμάσει ήδη στα μανταλάκια. Κύριε Γεωργιάδη, εργάστηκα για πολλά χρόνια στην ΕΡΤ και ματώνει η καρδιά μου να βλέπω συναδέλφους να μένουν άνεργοι αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι ώρα να μιλήσουμε σε συναισθηματική βάση».

Φανερά φορτισμένη μάλιστα συνέχισε στο ίδιο ύφος: «Θέλω να σας ρωτήσω, όταν κρεμάσατε – εσείς (σ.σ.: η Νέα Δημοκρατία) ή όποιος άλλος το κρέμασε – και το δικό μου όνομα στα μανταλάκια ως εργαζόμενη στην ΕΡΤ, που έπαιρνε πολλά λεφτά, γιατί δεν κρεμάσατε τις αμοιβές που λάμβαναν την εποχή εκείνη όσοι έκαναν την ίδια δουλειά με εμένα στα ιδιωτικά κανάλια; Για να δούμε πόσο λιγότερο αμειβόμουν εγώ σε σχέση με αυτούς που εργάζονταν στα ιδιωτικά κανάλια! Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ότι οι μισθοί στην ιδιωτική τηλεόραση ήταν ενός επιπέδου, σήμερα είναι ενός διαφορετικού επιπέδου, και οι αντίστοιχοι μισθοί στην ΕΡΤ ήταν πολύ χαμηλότεροι»;

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ξέσπασε λέγοντας στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Γιατί με κάνετε εμένα υπόλογη απέναντι στον κόσμο και με στοχοποιείτε με αυτόν τον τρόπο; Πείτε μου, σας παρακαλώ πολύ, αν έχω σηκώσει ποτέ ένα τηλέφωνο για να ζητήσω να διοριστώ κάπου. Εγώ και πάρα πολλοί ακόμα, τα ονόματα των οποίων βγάλατε στα μανταλάκια»!

Όταν δε εκείνος είπε ότι δεν φέρει η ΝΔ τη πολιτική ευθύνη για τη διαρροή των συγκεκριμένων μισθών εκείνη του απάντησε: «Χρησιμοποιώ τον εαυτό μου ως παράδειγμα και δεν το πάω στο προσωπικό. Τις λίστες με τα “χρυσά” συμβόλαια της ΕΡΤ γιατί δεν τις συγκρίνατε ποτέ με τα αντίστοιχα της ιδιωτικής τηλεόρασης; Με τις αμοιβές του ιδιωτικού τομέα! Σε μια εποχή που η ΕΡΤ ήταν ευθέως ανταγωνιστική με τα ιδιωτικά κανάλια, να με συγχωρείτε, αλλά ��ι μισθοί θα έπρεπε να είναι ανάλογοι και δεν ήταν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top