ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας παραλίγο να πνίξει τη γνωστή τηλεσέφ

Σε εστιατόριο και μπροστά στα μάτια των θαμώνων-Εκείνη έφυγε κλαίγοντας

​Ένα απίστευτο περιστατικό βιαιότητας δέχθηκε γνωστή τηλεσέφ από τον σύζυγό της σε κεντρικό εστιατόριο του Λονδίνου μπροστά στα μάτια θαμώνων!

thaatsi-2.jpg
Ο δισεκατομμυριούχος γνωστός συλλέκτης και επιχειρημ��τίας Τσαρλς Σαάτσι προσπάθησε να πνίξει με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα του!

thaatsi-3.jpg
Ο Τσαρλς Σαάτσι είναι γνωστός για την τεράστια συλλογή έργων τέχνης που έχει, αλλά και για τον διαφημιστικό κολοσσό Saatchi & Saatchi που έχει διαχειριστεί από καμπάνιες της Θάτσερ μέχρι την Coca- Cola σε όλη την Ευρώπη.

Η σύζυγός του είναι η σεφ Νιγκέλα Λόσον η οποία έχει δική της εκπομπή στην τηλεόραση η οποία προβάλλεται και στην Ελλάδα.

thaatsi-4.jpg
Σύμφωνα με τους θαμώνες του μαγαζιού, ο επιχειρηματίας, κάποια στιγμή άρχισε να φωνάζει στη σύζυγό του και στη συνέχεια πέρασε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της και άρχισε να τη σφίγγει!

thaatsi-660.jpg
Εκείνη πανικόβλητη και με δάκρυα στα μάτια, όπως φαίνετια και στις φωτογραφίες, προσπάθησε να τον ηρεμήσει και στη συνέχεια ήπιε μονορούφι το κρασί της και ξεκίνησε να του μιλά ήρεμα!

«Συνεχώς σκούπιζε τα μάτια της που έτρεχαν και σε κάποια φάση φώναζε προσπαθώντας όμως να τον ηρεμήσει λες και ήταν μικρό παιδί» προσθέτει ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Ο Σαάτσι, στο τέλος, σηκώθηκε εκνευρισμένος και πήγε στο αυτοκίνητό του, ενώ λίγο αργότερα τον ακολούθησε και η σύζυγός του κλαίγοντας!

thaatsi-5.jpg
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεκάδες χρήστες στο Τwitter ζήτησαν δημόσια από την αστυνομία να συλλάβει τον επιχειρηματία για κακοποίηση!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top