Α. Κανάκης: «Δεν είμαι περιζήτητος εργένης!»

Έχει βγάλει λεφτά από την τηλεόραση και απαντά στους επικριτές του

Α. Κανάκης: «Δεν είμαι περιζήτητος εργένης!»

​Ο Αντώνης Κανάκης μια τηλεοπτική προσωπικότητα που διχάζει και προκαλεί πολλές φορές αποκάλυψε προσωπικές του σκέψεις και μίλησε για τα καινούργια πράγματα που έχει ξεκινήσει στη ζωή του αλλά και για τον έρωτα!

Μάλιστα απάντησε σε όσους χαρακτήρισαν την εκπομπή για την Action Aid, «Immersion» εγωκεντρική:

«Ήταν ένας πρωτοφανής όγκος θετικής έως και συγκινητικής ανταπόκρισης για τη δουλειά που έγινε, αλλά και για το έργο της Action Aid. Αποκλειστικά σε αυτό θέλω να σταθώ, αφού το άλλο κομμάτι θεωρώ ότι δεν αξίζει τον κόπο».

Η προβολή και η δημοσιότητα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του:

«Η αλήθεια είναι ότι η δημοσιότητα έχει διάφορες παράξενες συνέπειες στους ανθρώπους και στη σχέση τους με τους άλλους και είναι πολύ πιθανό να τις έχω υποστεί και εγώ έως ένα βαθμό και να μην το καταλαβαίνω 100%. Κατά καιρούς με είχε απομονώσει, μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην ψυχολογία μου και είναι κάτι που σταδιακά προσπαθώ να διαχειριστώ καλύτερα».

Ο παρουσιαστής μίλησε ακόμα για τον έρωτα λέγοντας ότι «δεν τον φοβάται, αλλά σίγουρα κρατάει πράγματα για τον εαυτό του». Όσο για το πώς είναι ως σύντροφος; Απάντησε γελώντας: «Αυτήν την ερώτηση θα πρέπει να την απευθύνετε σε πρώην συντρόφους μου, αν καταφέρετε να βρείτε καμία στην περίπτωση που έχει επιβιώσει!»

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί τον εαυτό του περιζήτητο εργένη: «Αυτές οι έννοιες είναι τραγικά αστείες για μένα. Τα στάνταρ με τα οποία χαρακτηρίζεται κάποιος περιζήτητος μου φαίνονται ιδιαίτερα επιφανειακά.»

Δεν διστάζει μάλιστα να παραδεχτεί ότι έχει βγάλει λεφτά μέσα από την τηλεόραση: «Είναι αναπόφευκτο έπειτα από τόσα χρόνια ενασχόλησης με την τηλεόραση, να έχω αποκτήσει χρήματα. Εξάλλου, δεν το έχω αρνηθεί και ποτέ. Όμως ούτε τα χρήματα, ούτε η τηλεόραση μπορούν να σε κάνουν πλούσιο στη ζωή».

Στην ερώτηση αν θα δεχόταν κούρεμα στις αποδοχές του, δηλώνει ότι «αυτό εξαρτάται από τους λόγους για τους οποίους θα μου ζητηθεί κάτι τέτοιο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top