Έρχεται το τέλος για τον «Σουλεϊμάν»!

Μάθε από τώρα τις εξελίξεις της επόμενης σεζόν

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον «Σουλεϊμάν Τον Μεγαλοπρεπή», με τον χρόνο για το τέλος του Σουλτάνου να μετρά αντίστροφα!

Την επόμενη σεζόν λοιπόν θα δούμε τον Ρουστέµ να ανακοινώνει στη Χουρέµ το νέο σχέδιό του, σύµφωνα µε το οποίο θα στείλει τον Μουσταφά στην Αµάσεια. Πίσω στη Μανίσα, ο Μουσταφά δείχνει να τον προβληµατίζει η ψυχρή σχέση που έχει µε τον πατέρα του. Απογοητευµένος εκφράζει στον Γιαχιά την ανησυχία του γι’ αυτό, υποστηρίζοντας ότι έπαψε πια να είναι ο αγαπηµένος γιος του Σουλεϊµάν.

Ο Γιαχιά για να τον καθησυχάσει του αναφέρει ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα ήταν ακόµη στο σαντζάκι που οδηγεί στον θρόνο. Τις επόµενες µέρες, ο Μουσταφά µαθαίνει ότι ο Μεχµέτ θα πάει για εκπαίδευση στην Αµάσεια και αισθάνεται ανακουφισµένος.

Ένας Ούγγρος πρέσβης, ο Λάζκι, εµφανίζεται στο παλάτι ζητώντας απεγνωσµένα να συναντήσει τον Σουλεϊµάν. Ο Λούτφι αρνείται στον Πρέσβη να τον οδηγήσει µπροστά στον Μεγαλειότατο. Ο Ρουστέµ όµως αδράττει την ευκαιρία χρησιµοποιώντας τον Λάζκι για να εξυπηρετήσει τα πανούργα σχέδιά του.

Ο Σουλεϊμάν θα πέσει στην παγίδα του Ρουστέμ: καθώς περπατάει στο δάσος µε τα παιδιά του, ένας δερβίσης, ο Χότζα Ελβιγιά, φωνάζει το όνοµά του. Ο Σουλτάνος ξαφνιάζεται. Ο δερβίσης τον πλησιάζει και του λέει: «προσέξτε τον εαυτό σας, ειδικά από το δικό σας αίµα! ∆ιαφορετικά όταν επιστρέψετε θα χάσετε όλους τους αγαπηµένους σας!».

Το σχέδιο του Ρουστέµ έχει εκτελεστεί µε επιτυχία από τον άντρα που έχει υποκριθεί τον δερβίση. Η Χουρέµ µαθαίνει από τον Τζιχανγκίρ όλα όσα συνέβησαν στο δάσος και χαµογελά µε νόηµα στον Σουµπούλ Αγά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top