ΕΡΤ: άλλος κανείς δεν πληρώθηκε, μόνο η Σαλαγκούδη!

Καταγγελία από τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ - τι απαντά η παρουσιάστρια

ΕΡΤ: άλλος κανείς δεν πληρώθηκε, μόνο η Σαλαγκούδη!

πρώτη ανάρτηση: 13-06-2013, 14:10

Την πέταξε την «βόμβα» ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ και μας «κούφανε» ο κρότος: την ημέρα που έκλεισε η ΕΡΤ, άλλος κανείς λεφτά δεν πήρε, μόνο η Ανθή Σαλαγκούδη! H παρουσιάστρια, πάντως, διέψευσε κατηγορηματικά την καταγγελία και απείλησε με μηνύσεις.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης, κανείς εργαζόμενος στη δημόσια ραδιοτηλεόραση δεν πληρώθηκε την μέρα που αποφασίστηκε το «λουκέτο», εκτός από την παρουσιάστρια της εκπομπής «136».

Ποιά εκπομπή είναι αυτή;
Έλα καλέ που δεν την ξέρεις! Τόσος ντόρος έγινε με την αποχώρηση του Ηλία Μαμαλάκη, αλλά και με τα... ψηλοτάκουνα της Ανθής, που είναι και κόρη πρώην υπουργού!
Άσε που και από τηλεθέαση «έσκισε» το κορίτσι: στις... μεγάλες του δόξες «έπιασε» 3%, εκτός κι αν είχες πιει τόσο και τα έβλεπες διπλά, οπότε μεγάλωνε το ποσοστό!

salagkoudi_tweet.jpgΜάλλον η μεγάλη αυτή επιτυχία ώθησε την Ανθή μπροστά από τα ταμεία, σε αντίθεση με την μοναδική κομμώτρια του Ραδιομεγάρου, που ανέφεραν ως παράδειγμα οι παρουσιάστριες της ΕΡΤ, που παραμένει απλήρωτη εδώ και 6 μήνες!

«Η τελευταία φορά που πληρώθηκα, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ήταν την 1η Ιουνίου», απάντησε η Ανθή στην καταγγελία, μέσω του Twitter της, ενώ πρόσθεσε όλο νόημα πως «όπου δεν πίπτει λόγος, πιπτει ο νόμος. Προς γνώση και συμμόρφωση μερικών»!

Δείτε στο βίντεο την καταγγελία του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top