Κατακεραυνώνουν οι κριτικές το «Με Το Παντελόνια Κάτω»

Τι απαντά ο πρωταγωνιστής της σειράς Κώστας Βουτσάς;

Κατακεραυνώνουν οι κριτικές το «Με Το Παντελόνια Κάτω»

​Τα «παντελόνια κάτω» πήραν το πράσινο φως για τη νέα σεζόν και οι ηθοποιοί θα επιστρέψουν στα γυρίσματα τον Σεπτέμβριο για ακόμη 13 επεισόδια. Ο Κώστας Βουτσάς λέει να μην πυροβολούν τα ελληνικά σίριαλ με αφορμή την κριτική του Κοσμά Βίδου στη στήλη του στο vima.gr

«Άστο μην το κριτικάρεις ακόμα! Έχεις καιρό άσε να γίνουν σίριαλ ελληνικά να δουλέψουν οι έλληνες ηθοποιοί» λέει ο Βουτσάς.

Ο Κοσμάς Βίδος στην στήλη του αναφέρει: «καταστάσεις τραβηγμένες από τα μαλλιά, διόλου αληθοφανείς, χαρακτήρες κύριο χαρακτηριστικό των οποίων είναι η άνευ ορίων υπερβολή στον τρόπο που σκέπτονται και δρουν, ένας κόσμος που όσο και αν διαφημίστηκε ως ο κόσμος του σύγχρονου ανθρώπου που καλείται να επιβιώσει μέσα στην οικονομική κρίση, παραμένει ξένος προς εμάς».

Η απάντηση του γνωστού ηθοποιού είναι η... τηλεθέαση!!

Από πού αντλεί τη χαρά και τη ζωντάνια;; «εγώ προκαλώ τις καλομοίρες. Γύρω μας κυκλοφορούν καλές μοίρες και κακές μοίρες. Εγώ προκαλώ τις καλομοίρες. Μια καλομοίρα η Αλίκη η Κατσαβού. Μαζί στο θέατρο, μια συντροφιά, ευχάριστο παιδί, ωραία κοπέλα, ωραίο κορμί» δηλώνει ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top