Η «Χουρέμ» σε ψυχιατρική κλινική; Αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Το «ξέσπασμα» τους συντρόφου της

Η «Χουρέμ» σε ψυχιατρική κλινική; Αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

58157_409475639167084_468412901_n.jpg
Καθόλου καλά δεν είναι τα νέα για την «Χουρέμ» την οποία όπως φαίνεται έχουν «γλωσσοφάει» λόγω της μεγάλης επιτυχίας του ρόλου της στο «Σουλειμάν».

Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες τις οποίες δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα Hurriet η Μεριέμ Ουζερλί έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα επιβεβαιώνοντας εμμέσως τα περί ψυχιατρικής κλινικής.
417928_409845445796770_844424945_n.jpg
Εντωμεταξύ, οπαραγωγός της σειράς Timur Savci, βάζει τέλος στα υποτιθέµενα σενάρια που κυκλοφορούν για τους λόγους αποχώρησης της πρωταγωνίστριας, ξεκαθαρίζοντας:

«Tελειώσαµε µε τη Μεριέµ Ουζερλί! Έχουµε αποφασίσει να συνεχίσουµε τα γυρίσµατα χωρίς εκείνη. ∆υστυχώς, αντιµετωπίζει ψυχολογικά προβλήµατα, τα οποία αυτή τη στιγµή δεν µπορεί να λύσει».

Επίσης σημείωσε ότι πριν την εκδήλωση των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων της, η ηθοποιός, είχε ήδη παρουσιάσει συμπτώματα του συνδρόμου «burn out» που προκαλείται από την υπερβολική εργασιακή κόπωση.
968988_416327168481931_705340751_n.jpg
Η είδηση αντικρούει προηγούμενες φήμες και δημοσιεύματα που ήθελαν τη «Χουρέμ» να εγκαταλείπει μετά από 3 χρόνια το απόλυτο παγκόσμιο τηλεοπτικό σουξέ, λόγω υπερβολικών χρηματικών απαιτήσεων και ντιβίστικης συμπεριφοράς.

Τα πράγματα βάζει στη θέση τους και ο σύντροφός της ηθοποιού, σημειώνοντας πως η Μεριέμ «αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήμα��α υγείας εφ' όσον τους τελευταίους τρεις μήνες συνέβησαν πολύ άσχημα πράγματα. Τα λεφτά δεν ήταν το πρόβλημα της, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος αλλά παρ' όλα αυτά ο παραγωγός της δεν την πίστεψε ενώ υπάρχουν ιατρικές γνωματεύσεις και της ζήτησε να αφήσει το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στις 31 Μαΐου ».

Όσο για την απομάκρυνση της «Χουρέμ» από το ξενοδοχείο της, ο παραγωγός της σειράς απαντά στην ίδια εφημερίδα, ότι «αυτό συνέβη επειδή δεν μπορούσα να έρθω σε επαφή μαζί της, κι αναγκάστηκα να ζητήσω απ' το ξενοδοχείο να της μεταφέρει ότι πρέπει να αφήσει το δωμάτιο της. Ο κόσμος πιστεύει πως δεν πλήρωνα την Ουζερλί αρκετά χρήματα κι αυτό με καθιστά 'άδικο' στην κοινή γνώμη. Το μόνο που θέλω είναι να λυθεί αυτό το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό».

Τέλος, όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων fan της ηθοποιού στο Facebook, σύμφωνα με την ψυχολόγο Ayşe Yanık Ayşe Yanık Knudsen, αν η Μεριέµ δεν έφευγε θα γινόταν αλκοολική, ή θα αυτοκτονούσε. Η υπερκόπωση από την οποία πάσχει είναι σύμπτωμα κατάθλιψης λέει η επιστήμονας , και τονίζει πως η ηθοποιός είχε πολλές κ σοβαρές αιτίες για να το πάθει : Ήρθε εδώ χωρίς να ξέρει καν Τουρκικά κ έγινε αμέσως αστέρι 1ου μεγέθους, Παράλληλα , ο εργασιακός φόρτος κ η πίεση από τους δημοσιογράφους , ήταν κάτι που έπρεπε να αντιμετωπίσει μόνη, μακριά από συγγενείς κ φίλους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top