Τραγουδίστρια αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως δε φορά εσώρουχο!

Αυτές είναι συνεντεύξεις με… περιεχόμενο!

Τραγουδίστρια αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως δε φορά εσώρουχο!
Η LeAnn Rimes βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να διαφημίσει το άλμπουμ της «Spitfire»! Πως; Βγαίνοντας την Τετάρτη στην εκπομπή Chelsea Lately και αποκαλύπτοντας πως δεν φοράει εσώρουχο μέσα από το μικροσκοπικό της μαύρο φουστάνι.

Όπως εξήγησε η τραγουδίστρια στην παρουσιάστρια Chelsea Handler, αυτός είναι ο λόγος που οι τεχνικοί δυσκολεύονται να της βάλουν το μικρόφωνο όταν είναι καλεσμένη σε εκπομπές καθώς δεν έχουν πού να το στερεώσουν!
article-0-1A2FE50C000005DC-462_634x615.jpg


Στη συνέχεια η LeAnn, μίλησε για την σχέση μίσους με την Brandi Glanville, πρώην σύζυγό του συντρόφου της Eddie Cibrian αλλά και για το γεγονός ότι είχε μπει σε κλινική προκειμένου να καταπολεμήσει το άγχος της.

«Ένας από τους πιο στρεσογόνους παράγοντες της ζωής μου τα τελευταία χρόνια είναι η Brandi με την οποία δεν μιλάμε. Οι σχέσεις μας είναι τεταμένες!» σημείωσε χαρακτηριστικά.
article-0-1A2FE512000005DC-90_634x620.jpg


Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο “Borrowed,” μιλά για το φλερτ που είχε με τον Eddie Cibrian όταν και οι δύο ήταν παντρεμένοι με άλλους. Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top