Aπίστευτο: Η Σπυροπούλου απολογείται στην Ναταλία Γερμανού on air!

Ε, αυτό δεν πρέπει να το χάσετε!

Aπίστευτο: Η Σπυροπούλου απολογείται στην Ναταλία Γερμανού on air!

Σε μία πρωτοφανή εξομολόγηση-απολογία προχώρησε με το που μας είπε Καλημέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από την εκπομπή Μες στην Καλή Χαρά.

Η Κωνσταντίνα, με αφορμή την άρνησή της στην εκπομπή ΦΜ Live να μιλήσει για την Ναταλία όπως έκαναν οι υπόλοιποι συνεργάτες της αλλά και όσα γράφτηκαν για την μεταξύ τους σχέση, είπε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Κοιτώντας λοιπόν την Ναταλία στα μάτια και με τη φωνή της να «σπάει» σε κάποια σημεία είπε πως δεν μίλησε στην εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας επειδή την «πήραν τελευταία στιγμή και εκείνη είναι γυναίκα και δεν μπορεί να βγει να κάνει δήλωση όπως οι υπόλοιποι» χωρίς να είναι βαμμένη και ντυμένη στην τρίχα!

Επίσης πρόσθεσε πως φοβήθηκε μήπως παραποιηθούν τα λόγια της.

«Εντάξει μπορεί να έκανα και λάθος αλλά επειδή ήμουν η μόνη που δεν έκανα κάποια δήλωση για σένα και ανεξάρτητα από την χημεία που μπορεί να είχαμε ή να μην είχαμ�� όλη αυτή τη χρονιά να ξέρεις ότι είσαι μία από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες που έχουν περάσει και είναι στην ελληνική τηλεόραση και αυτό δεν αλλάζει ό, τι και να γράφουν , ό,τι και να λένε.» κατέληξε.

«Ευχαριστώ πολύ» απάντησε κοφτά το Ναταλάκι.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top