Νέα παιδική σειρά για τους μικρούς φίλους του Star

Έρχεται στο «BeyWheelz by Beyblade»

Νέα παιδική σειρά για τους μικρούς φίλους του Star

Πρώτη ανάρτηση: 08/06/2013 00:34

Μια νέα σειρά μόνο για τους μικρούς φίλους του Star έρχεται από την Κυριακή 23 Ιουνίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 11:30.

Η νέα σειρά «BeyWheelz by Beyblade» αποτελείται από 13 επεισόδια, ιαπωνικής παραγωγής 2012 και παρόλο, που ανήκει στη μεγάλη οικoγένεια Beyblade, έχει τελείως διαφορετική πλοκή από το προηγούμενο Beyblade Metal Fury, που ολοκληρώνεται το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Οι χειριστές ονομάζονται πλέον Beywheelers ενώ οι ίδιες οι σβούρες στροβιλίζουν κάθετα και όχι παράλληλα με το έδαφος.

Η δράση ξετυλίγεται σε μία φουτουριστική πόλη, την «Destenction». Η «Destenction» είναι μια ειρηνική πόλη με φιλήσυχους κατοίκους, όπου οι μάχες μεταξύ των Beywheelers προωθούν πάντα την ευγενή άμιλλα και γίνονται κυρίως για λόγους εκμάθησης και εξάσκησης μεταξύ φίλων και συμμάχων.

Ο νέος μας ήρωας ονομάζεται Σο και χειρίζεται με τη σβούρα του ένα εξωπραγματικό πλάσμα, το “Soaring Wing Pegasus”. Είναι επίσης ο παγκόσμιος BeyWheeler πρωταθλητής και μέλος της ομάδας Εστρέλα.

Όλα αυτά αλλάζουν όταν ο ήρωάς μας, Σο, καλείται να προστατέψει την πόλη του από την επικείμενη απειλή ενός εχθρικού στρατού Beywheelers, τους Ντομινέιτορς !

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top