Δυσκολεύουν τα πράγματα για τους διαγωνιζόμενους στο Your Face Sounds Familiar

Τι λένε για τις νέες τους μεταμφιέσεις;

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Άντα Λιβιτσάνου, όμως ούτε αυτή την Κυριακή θα βρεθεί στο Your Face Sounds Familiar, μιας και ο γιατρός της, της συνέστησε να απέχει α��κετό καιρό από το show.

Παρ’ όλ’ αυτά οι υπόλοιποι που παραμένουν, τρέχουν και δεν φτάνουν. Πρώτος και καλύτερος ο Θανάσης Αλευράς που τα έχει βρει σκούρα αυτή τη φορά με τη μεταμφίεση του Eros Ramazzotti.

«Ξέρω ότι είναι αγάπη πολλών γυναικών και θυμάμαι στο σχολείο πολλές αφίσες και μεγάλη καψούρα με τον Eros. Μου αρέσει πολύ σαν μεταμφίεση, αλλά έχω μια δυσκολία με το λόγο. Μαθαίνω και ιταλικά. Μιλάμε για σεμινάριο ταχύρυθμο το YFSF. Βγαίνοντας από το παιχνίδι αυτό μπορείς να δουλέψεις πια παντού και στο εξωτερικό και σε… τσίρκο», είπε ο ηθοποιός.

Η Σύλβια Δεληκούρα πάλι δεν έχει ξεφύγει ακόμα από την ψυχολογία του Λευτέρη Πανταζή. Μπροστά σ’ αυτό λέει, όλα τα άλλα είναι παιχνιδάκι, όπως για παράδειγμα η Annie Lennox, την οποία καλείται να ενσαρκώσει την Κυριακή.

Όσο για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Πέτρο Λαγούτη, η Σύλβια απέφυγε την απάντηση με τρόπο.

«Ο καλός μου δεν μαγειρεύει και τώρα πρέπει να είναι και στη δουλειά», είπε, έτσι για να μην μας μπαίνουν ιδέες βρε παιδί μου.