Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Σ. Σταμάτη και Δ. Ουγγαρέζο

Δεν έχουν τι να κάνουν και τσακώνονται για τον Αλεξάνδρου

Κάτι συμβαίνει εκεί στο Πρωινό mou και κάθε φορά που αναφέρεται το όνομα της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Δ. Αλεξάνδρου γίνεται ο κακός χαμός.

Έτσι και σήμερα, όταν η Σάσα Σταμάτη άρχισε να λέει την είδηση με την Τόνια Σωτηροπούλου που είναι έξαλλη γιατί κάποιοι της έκλεψαν τις φωτογραφίες της από το Instagram, ο Δ. Ουγγαρέζος έσπευσε για μια ακόμα φορά να πάρει τον ρόλο του συνηγόρου του ζευγαριού και ειδικά του Δ. Αλεξάνδρου.

«Της έχει βάλει χέρι ο Αλεξάνδρου να δεις που βγάζει τα προσωπικά τους στη φόρα», είπε η Σάσα και όταν θέλησε να συνεχίσει σε άλλο θέμα, η Φαίη Σκορδά της έκανε παρατήρηση που δεν σχολιάζει το θέμα.

«Συγγνώμη δεν μίλησα πριν; Να τους ξεφτιλίσω θέλετε πρωί, πρωί. Δεν έχω διάθεση Παρασκευγιάτικα να ασχοληθώ με τον κάθε τρελό που ανεβάζει φωτογραφίες και μετά το παίζει Κινέζος», είπε η Σάσα και ακολούθησε η έκρηξη του Ουγγαρέζου.

«Τι σχέση έχει μωρέ ο Αλεξάνδρου μ’ αυτό το θέμα; Σχολιάζεις ένα ποστ της Τόνιας και σου φταίει πάλι ο Αλεξάνδρου; Έχεις εμπάθεια; Τι σχέση έχει ο Αλεξάνδρου;», την ρώτησε ο παρουσιαστής κι εκείνη απάντησε:

«Μαζί είναι στη φωτογραφία».

«Μήπως είσαι ερωτευμένη μαζί του;», την ξαναρώτησε ο Ουγγαρέζος κι εκείνη του είπε:

«Εσύ τι ζόρι τραβάς; Χαλάρωσε, χαλαρά, χαλαρά, μην το παίρνεις έτσι, πάρ’ το αλλιώς»

Ε… κι εκεί τα πήρε άγρια ο Ουγγαρέζος και της είπε:

«Όχι πάρ’ το αλλιώς, δε θα μου πεις εσύ πώς να το πάρω. Εμένα δε θα μου λες πώς θα το πάρω, ακούς;»