ΣΑΛΟΣ: Βράβευσαν τον ραδιοφωνικό παραγωγό που οδήγησε τη νοσοκόμα στην αυτοκτονία

Παρενέβη μέχρι και ο Υπουργός Εθνικών Επικοινωνιών για το θέμα!

Σάλος έχει προκληθεί στην Αυστραλία, από τη βράβευση του ραδιοφωνικού παραγωγού, που πριν μερικούς μήνες, οδήγησε μια νοσοκόμα στην αυτοκτονία, κάνοντας της… φάρσα!

Ο Michael Christian, τιμήθηκε από τον εργοδότη του, λαμβάνοντας το βραβείο «Top Jock», έπειτα από εσωτερικό διαγωνισμό που έγινε στο σταθμό, ώστε ν΄αναδειχτούν οι «καλύτεροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί στη χώρα».

Μάλιστα, ο Christian ως έπαθλο έλαβε ένα ταξίδι στο Los Angeles.

Michael-Christian-and-Mel-010.jpg

Η βράβευση του ραδιοφωνικού παραγωγού, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στην Αυστραλία, με αποτέλεσμα να παρέμβε�� ο Υπουργός Εθνικών Επικοινωνιών, που με δήλωση του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης, είπε:

«Η φάρσα αυτή είχε σοβαρές επιπτώσεις και το να βλέπουμε να βραβεύονται άνθρωποι τόσο σύντομα μετά από ένα τέτοιο γεγονός, θεωρώ, είναι κακόγουστο».

Για όσους πάντως δεν θυμάστε τι ακριβώς είχε συμβεί, να σας υπενθυμίσουμε πως ο Michael Christian με την συμπαρουσιάστρια του Mel Greig, είχαν τηλεφωνήσει στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Kate Middleton τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, και με σοβαρό ύφος, ζήτησαν να μάθουν λεπτομέρειες για την κύηση της Δούκισσας του Cambridge, υποδυόμενοι τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η 46χρονη νοσοκόμα Jacintha Saldana, πείστηκε και πέρασε την κλήση σε συν��δελφο της, η οποία αποκάλυψε τις λεπτομέρειες για την υγεία της Kate Middleton, χωρίς να αντιλαμβάνεται πως πρόκειται περί φάρσας.

Τρεις μέρες μετά τη φάρσα, η Jacintha, μητέρα δυο παιδιών, βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμα της, ενώ είχε αφήσει και σημείωμα πίσω τους, όπου καθιστούσε υπεύθυνους τους δυο ραδιοφωνικούς παραγωγούς, λέγοντας:

«Κάντε τους να πληρώσουν!»


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top