Γ.Διαμαντή: «Δεν έχω πληρώσει το ΤΕΒΕ και τα χαράτσια, έχει μαζευτεί λογαριασμός 1.500 ευρώ»

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει

Η Γιολάντα Διαμαντή άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά.

«Πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω πληρώσει το ΤΕΒΕ και τα χαράτσια και αν δεν πληρώσω το ρεύμα σε λίγες μέρες μου το κόβουν, γιατί έχω αφήσει πολλά δίμηνα απλήρωτα και έχει μαζευτεί λογαριασμός 1.500 ευρώ. Όσο και να δουλεύεις, απλώς δεν φτάνουν για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που σου έχει δημιουργήσει το κράτος» υποστήριξε η πρώην παρουσιάστρια.

Τονίζει ιδιαίτερα πως «φταίμε κι εμείς, γιατί επιτρέψαμε στους πολιτικούς να μας κατακλέψουν και γίναμε μέρος του συστήματος. Εγώ, όμως, δεν τους θέλω μέσα στη φυλακή όλους αυτούς, να τους ταΐζω και να τους ποτίζω. Θέλω να είναι έξω και να τους πάρουμε όλα τα περιουσιακά στοιχεία για να ρεφάρει λίγο η χώρα. Φτωχοί σε ένα μικρό διαμέρισμα, να πληρώνουν το φαγητό και τα φάρμακά τους με τη σύνταξη που παίρνει η γιαγιά μου και να καταλήξουν κι αυτοί σε ένα δημόσιο νοσοκομείο όταν γεράσουν για να δουν πως είναι. Εγώ δουλεύω όλη μου τη ζωή και πήρα ένα σπίτι το οποίο χρωστάω στην τράπεζα και κινδυνεύω να το χάσω. Αυτοί γιατί; Δεν λέω ότι είμαι πολιτικός για να λύσω τα προβλήματα. Εδώ δεν μπορώ να λύσω τα δικά μου, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κάτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top