Μαλλιά κουβάρια έγιναν ξανά Φαίη Σκορδά και Σάσα Σταμάτη

Χαμός στο πλατό για την… οικοδομή του Χατζηγιάννη

Φαίη Σκορδά και Σάσα Σταμάτη μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούνε!!!! Για μία ακόμα φορά έγινε ο κακός χαμός στο πλατό του Πρωινού mou, ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με αφορμή ένα ρεπορτάζ που ανέφερε ότι σταμάτησε το χτίσιμο της βίλας του Μ. Χατζηγιάννη στην Εύβοια λόγω οικονομικής στενότητας.

Τι ήταν να πει το θέμα η Σάσα Σταμάτη; Άρχισε η Φαίη Σκορδά να στραβώνει.

«Συγγνώμη και τι μας νοιάζει εμάς για τη βίλα του Χατζηγιάννη. Ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος που υπογράφει το ρεπορτάζ για ποιο λόγο σταμάτησαν οι εργασίες;», ρώτησε η Φαίη.

«Έχει κάνει ρεπορτάζ η Γιούλη Σταρίδα. Έτσι το έχει γράψει, από το κεφάλι της;», της είπε με έντονο ύφος η Σάσα και η παρουσιάστρια έγινε πυρ και μανία.

«Δεν με αφορά αν έφτιαχναν κάτι και σταμάτησε για τους όποιους λόγους, που δεν μπορείς να ξέρεις ποιοι είναι. Δεν μπορείς να ξέρεις τι αποφάσεις παίρνει μια οικογένεια και για ποιους λόγους. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος σε ένα τέτοιο θέμα που αφορά στα οικονομικά, όσο ρεπορτάζ και να κάνεις. Εκτός αν έχεις μία δήλωση που σου απαντάει ο άλλος και σου λέει κάποια πράγματα. Αν δεν έχει μια δήλωση των ίδιων των ανθρώπων για μένα δεν είναι ρεπορτάζ», είπε.

Και η Σάσα όμως δεν το άφηνε το θέμα να τελειώσει. Εκεί να την τσιτώσει ακόμα περισσότερο.

«Δηλαδή τις λες ρε Φαίη ότι ξυπνήσαμε το πρωί και είπαμε τι να γράψουμε, να βάλουμε αυτό το θέμα από το κεφάλι μας; Είναι δυνατόν; Δεν είναι ωραίο αυτό που λες τώρα. Δεν μπορούμε να γειώνουμε τους συναδέλφους», της είπε και η Σάσα με ύφος αυστηρό της είπε:

«Δηλαδή δεν μπορώ να έχω άποψη; Δεν μπορώ να εκφέρω την άποψή μου στην εκπομπή»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top