Άγριο ξεκατίνιασμα ανάμεσα σε Σκορδά και Ουγγαρέζο

Ποιος ήταν το μήλον της Έριδος που άναψε φωτιές ανάμεσα τους;

Ο κακός χαμός έγινε σήμερα στο Πρωινό mou ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τις οποίες άδειασε κανονικά την Ελισάβετ Σπανού, λέγοντας ότι δεν είχαν ποτέ σχέση.

«Το θεωρώ πολύ αγενές και άνανδρο αυτό που κάνει. Προφανώς και κάνει τώρα κάποιες δηλώσεις λόγω της Ελισάβετ. Σαν άνδρας από τη στιγμή που ξέρει ότι μια γυναίκα που εκτίθεται έχει βγει και έχει πει κάτι, για μένα είναι άνανδρο να βγει μετά και να πει όλα αυτά. Το θεωρώ μεγάλη κατινιά. Την εκθέτει πάρα πολύ», είπε η Φαίη, προκαλώντας την επίθεση του Ουγγαρέζου.

«Επειδή βγήκε κάποια και είπε κάτι, θα βγαίνει ο άλλος και θα τη σιγοντάρει; Δηλαδή βγαίνει μια τρελή και λέει ότι τα είχε με τον Ουγγαρέζο, εγώ δηλαδή πρέπει να το συνεχίσω το τρένο;», αναρωτήθηκε και όταν Σκορδά και Σταμάτη του είπαν ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγινε γνωστός από την Ελισάβετ Σπανού, ο Ουγγαρέζος έσταξε φαρμάκι.

«Κάτσε μωρέ τον έκανε μάγκα. Σιγά τη Μαρινέλλα. Κι εκείνη από τον Σρόιτερ τη μάθαμε τι να κάνουμε τώρα; Όποιος βγαίνει και λέει “είμαι ερωτευμένος” τόσο νωρίς θα υποστεί τις συνέπειες. Βγαίνει αυτή από τον πρώτο μήνα και λέει τα έχω με τον τάδε και βγήκε ο άλλος και την άδειασε. Καλά της έκανε. Εκείνη γίνεται ρόμπα. Εκείνη εκτέθηκε», είπε.

Την κατακλείδα πάντως την έβαλε ο Γιώργος Λιάγκας που σε όλο αυτόν τον καυγά δεν πήρε θέση.

«Αυτό που ξέρω παιδιά είναι ότι μπορώ να φύγω από την εκπομπή. Είστε έτοιμοι, σας έχω βάλει στο σωστό δρόμο», είπε και όλοι ξέσπασαν στα γέλια.