Γάμος γιοκ προς το παρόν για Μ. Συνατσάκη και Μ. Στρατή

Περιμένει ακόμα την πρόταση η παρουσιάστρια

Μην περιμένετε να φάτε κουφέτα σύντομα από τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Μύρωνα Στρατή. Το ζευγάρι μπορεί να συγκατοικεί, μπορεί να περνά καλά, αλλά το στεφάνι δεν το σκέφτεται ακόμα.

Όπως αποκάλυψε η Μαίρη, ο Μύρωνας δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου και επειδή είναι παραδ��σιακό κορίτσι δεν πρόκειται να του κάνει ούτε εκείνη.

«Δε θα έκανα ποτέ πρόταση γάμου. Το θέμα αυτό είναι και λίγο θέμα ρόλου. Εγώ πιστεύω κάπως και στην αξία των ρόλων. Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα», είπε η Μαίρη, ενώ τόνισε ότι αν γίνει αυτή η πρόταση θα ήθελε να είναι κάτι απλό και ειλικρινές.

Μάλιστα με τον καλό της υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων, αφού κι εκείνος δεν το βλέπει να της κάνει πρόταση γάμου σύντομα.

«Δεν υπάρχει κάτι στα άμεσα σχέδιά μας. Είμαστε μαζί, είμαστε καλά και όλα καλά», είπε.

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει ότι θα παντρευόταν μόνο για να κάνει παιδί, αλλά ούτε και γι’ αυτό είναι ακόμα έτοιμη.

«Δεν είμαι έτοιμη να γίνω μάνα. Είναι τεράστια ευθύνη, θέλει να αφιερωθείς, θέλει να αφήσεις πράγματα πίσω και θέλω να το ζήσω έτσι. Να μείνω ένα χρόνο, δύο με το παιδί μου», είπε και ο Μύρωνας συμφωνεί απόλυτα μαζί της.

«Κάποια στιγμή στο μέλλον θα γίνουν όλα», είπε.​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top