Η περιπέτεια της Δ. Νομικού με τον μυστηριώδη άνδρα που την παρακολουθούσε

Την περίμενε κάθε μέρα έξω από τη δουλειά της με ένα τριαντάφυλλο

Η περιπέτεια της Δ. Νομικού με τον μυστηριώδη άνδρα που την παρακολουθούσε

Η Δούκισσα Νομικού είναι αντικειμενικά μια πολύ όμορφη γυναίκα. Επειδή όμως τις όμορφες γυναίκες πολλοί τις θαυμάζουν, κάποια στιγμή η παρουσιάστρια βρήκε τον μπελά της.

Όπως αποκάλυψε, ήταν πέρσι όταν εργαζόταν σε ραδιοφωνικό σταθμό, όταν ξαφνικά την ενημέρωσαν από την ασφάλεια ότι ένας μυστηριώδης άνδρας βρίσκεται καθημερινά έξω από τον σταθμό με ένα τριαντάφυλλο στο χέρι και κάνει ερωτήσεις για εκείνη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο άγνωστος θαυμαστής της Δούκισσας, ο οποίος γνώριζε πάρα πολλά για την ίδια, άρχισε να της στέλνει δώρα τις αγαπημένες της ταινίες, να της γράφει ερωτικές επιστολές και γενικά να μην την αφήνει σε χλωρό κλαρί.

Κάποια στιγμή βέβαια όλο αυτό σταμάτησε, αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο κράτησε, η Δούκισσα είχε ταραχτεί αρκετά.

Παραδέχθηκε μάλιστα, ότι παρά το γεγονός ότι η σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη είναι γνωστή, τα αγόρια συνεχίζουν να την φλερτάρουν, αν και μερικές φορές λίγο άγαρμπα!

Η Δούκισσα όμως έχει μάτια μόνο για τον Χρήστο, με τον οποίο μπορεί να μην σκέφτεται ακόμα τον γάμο, ονειρεύεται όμως να κάνει τη δική της οικογένεια.

«Τον γάμο, σαν γάμο δεν τον ονειρεύομαι. Αυτό που φαντάζομαι πολλές φορές είναι εμένα με τον άνδρα μου και τα παιδιά μου. Αυτό το σκέφτομαι δεν το κρύβω. Θέλω κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια», είπε.

Και μάλιστα αυτός που θα την πάρει θα είναι και πολύ τυχερός, γιατί το κορίτσι είναι παραδοσιακό και πιστεύει στο ρητό ότι η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά!

«Μου αρέσει να είμαι παραδοσιακή γυναίκα και νοικοκυρά. Το πρότυπό μου είναι η μαμά μου, που τα άφησε όλα στη Γερμανία και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top