«Σφάζονται» στο Twitter Τσαλίκης – Π. Γιαννόπουλος

Χωρίς ονόματα μεν, αλλά με ξεκάθαρα υπονοούμενα δε...

«Σφάζονται» στο Twitter Τσαλίκης – Π. Γιαννόπουλος

Ο κακός χαμός επικρατεί εδώ και λίγες ώρες στο Twitter, με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να ανταλλάσουν εκατέρωθεν «βολές». Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν αναφέρεται ονομαστικά στον άλλον, ωστόσο, τα υπονοούμενα είναι σαφή!

«Προς ραδιοφωνικό παραγωγό της αγάπης με χιλιάδες μαϊμού followers που τολμάει και κρίνει την και καλά ψευτιά. Μαζέψου, γιατί... σου έρχεται», έγραψε ο τραγουδιστής και στην συνέχεια συμπλήρωσε: «προς διακοσμητικό στέλεχος δισκογραφικής με αγάπη: Εμείς ήδη τα “λέμε” αλλιώτικα αγαπητέ...!! Enjoy. Προς τον ίδιο ραδιοφωνικό παραγωγό: Σου χρωστάω και σένα μια απονομή, για τη δουλειά που είχαμε κάνει και τα τσέπωσες. Μ@λ@κ! Ουστ».

Ο Νίκος Χαλκούσης προσπάθησε να ηρεμήσει τον Γιώργο, ο οποίος συνέχισε, φανερά ενοχλημένος: «την επόμενη φορά που θα συνεχίσει τις π@π@ριές , θα τον κράξω επώνυμα πια... Το Θεό της θάλασσας του κόμπλεξ».

Εκεί ακριβώς έγινε αντιληπτό ότι ο τραγουδιστής αναφερόταν στον.. «Θεό της θάλασσας» Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, που εργάζεται στο «Love Radio», εξ’ ου και το «ραδιοφωνικός παραγωγός της αγάπης».

Μέρος στην κόντρα πήρε ο Θάνος Παπανικολάου, που έγραψε στο Twitter του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου: «δίσκος που δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς... απονομή ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥ ή ΧΡΥΣΟΥ. Έχουμε ξεφτιλιστεί στα μάτια των ανθρώπων ως χώρος. Ψωροκώσταινα».

«Για την γνωστή "πολυπλατινένια" λες? Που οι "πλατίνες"" της δεν έχουν επάνω τους ούτε το λογότυπο της ifpi? Τραγική όντως...», απάντησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός, εννοώντας εμμέως πλην σαφώς την πρόσφατη απονομή του Τσαλίκη για το «Aπαγορευμένο - Δε σου κάνω τον Άγιο».

​ ​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top