«Κάρφωσε» τον Λιάγκα λόγω... Μαζωνάκη ο Αγάθωνας!

Τι παράπονο έχει ο ρεμπέτης από τον παρουσιαστή;

«Κάρφωσε» τον Λιάγκα λόγω... Μαζωνάκη ο Αγάθωνας!

Το ότι δεν θέλει να σχολιάσει ξανά κάποιον συνάδελφό του τόνισε ο Αγάθωνας, αφήνοντας το «καρφάκι» του για τον Γιώργο Λιάγκα που ζήτησε την γνώμη του για τον Γιώργο Μαζωνάκη!

«Δεν έπρεπε να με ρωτήσουν για συγκεκριμένα ονόματα! Γιατί με ρωτάνε; Με ρωτάει ο Λιάγκας για τον Μαζωνάκη, το�� οποίο δεν τον γνωρίζω καν. Ξέρω ότι υπάρχει ένας τραγουδιστής Μαζωνάκης και ξέρω τι τραγούδια λέει, μέχρι εκεί. Με ρωτάει αν μου αρέσει και του λέω “δεν μου αρέσει” και μου ξεφεύγει “δεν τραγουδάει καλά”. Γιατί το προχωράς; Μια χαρά τραγουδάει!», είπε ο ρεμπέτης στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.

Τομή στην ελληνική TV φαίνεται πως θέλει να κάνει ο Αγάθωνας, ξεκινώντας από... το «Πρωινό Mou».

«Για έναν – δυό που είπα, δεν μετανιώνω, επειδή προκλήθηκα. Για τους άλλους μου ξέφυγαν», συνέχισε ο Αγάθωνας, προσθέτοντας πως... η τηλεόραση πρέπει να ανανεωθεί και να μην κάνουν όλοι το ίδιο με τις ερωτήσεις.

Μα κι αυτός ο Λιάγκας; Να τον ρωτήσει για τον Μαζωνάκη!

«Και είναι και φίλος μου ο Λιάγκας... Γιατί να στεναχωρηθεί ο Μαζωνάκης με αυτό που είπα; Γιατί μπορεί και να στεναχωρήθηκε», συνέχισε ο Αγάθωνας, τονίζοντας πως θα τα πει τετ – α – τετ με τον Γιώργο Λιάγκα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top