Δεκατέσσερα χρόνια από το θάνατο του Φρέντυ Γερμανού

ΔΕΙΤΕ το τελευταίο βραβείο που παρέλαβε ένα χρόνο πριν φύγει από τη ζωή

Δεκατέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του Φρέντυ Γερμανού, ενός εκ των σημαντικότερων ανθρώπων της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας, αλλά και της λογοτεχνίας.

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, σας θυμίζουμε το τελευταίο βραβείο που παρέλαβε ο Φρέντυ Γερμανός, ένα χρόνο πριν φύγει από τη ζωή, για την «Τηλεοπτική Προσφορά» του, από την εκδήλωση «Πρόσωπα 1998», την οποία παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΦΡΕΝΤΥ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ:

«Σας ευχαριστώ για όσα είπατε. Δεν τ΄αξίζω! Μια ζωή είμαι δεύτερος παντού. Το έχω συνηθίσει πια, δεν έχει καμία σημασία και πάω μαζί με τη δευτεριά!»

Και συνέχισε λέγοντας: «Συνήθως αυ��ά τα βραβεία στα δίνουν μετά θάνατον. Ή σε άλλες περιπτώσεις, όταν έχεις πεθάνει και δεν το ξέρεις. Και δεν στο λένε για να μην σε στεναχωρήσουν. Μην το πάρεις κατάκαρδα. Εγώ το ξέρω ότι δεν ανήκω στην κατηγορία αυτή, είμαι μπροστά σας και είμαι ζωντανός!»

Μάλιστα αφιέρωσε το βραβείο στο τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας πως «αφιερώνω το βραβείο αυτό σε όλους σας! Το κοινό που στάθηκε δίπλα μου όσο καιρό έκανα τηλεόραση και με ανέχτηκε. Γιατί έκανα πολλά λάθη. Το κοινό που με στήριξε και μου έκανε συντροφιά για πάρα πολλά χρόνια. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να αισθάνεσαι πως έχεις αυτή τη γλυκιά επαφή με το κοινό. Η διασημότητα δεν έχει σημασία, γιατί είναι κάτι πολύ προσωρινό. Δεν έχει σημασία το κασέ σου,ή αν γίνεσαι εξώφυλλο. Σημασία έχει αυτή η γλυκιά και ζεστή επαφή. Είναι ο,τι μου έχει μείνει απ΄αυτά τα 32 χρόνια!»

Τέλος, τους ζήτησε και «συγγνώμη», αφού όπως είπε «δεν έδωσα στο κοινό τόσο καλή τηλεόραση. Μπορούσα να κάνω καλύτερη», καταλήγοντας πως «ποτέ δεν είναι αργά. Ο καιρός είναι μπροστά μας. Νέα παιδιά είμαστε! Αυτά γι΄απόψε. Ραντεβού στην επόμενη γιορτή… καλή σας νύχτα!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO TI EIΠΕ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top