Η απάντηση της Κατερίνας Γκαγκάκη στον Νίκο Μουτσινά

«Έχει δίκιο ο Νίκος, κι εγώ δεν με αντέχω όταν μιλάω»

Η απάντηση της Κατερίνας Γκαγκάκη στον Νίκο Μουτσινά

Με αρκετή ειρωνεία στο… μάτι και μπηχτές όλο υπονοούμενα απάντησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στον Νίκο Μουτσινά και στα σχόλιά του για την εμφάνισή της ως κριτική επιτροπή στο «Your face sounds familiar».

Μάλιστα η διευθύντρια Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 κάθισε στη θέση του Θέμου Αναστασιάδη και, ως… παρουσιάστρια, είπε να ρωτήσει η ίδια τον εαυτό της για τα όσα λέει ο Νίκος Μουτσινάς, έτσι βρε παιδί μου για να τελειώνει η γυναίκα γρήγορα, γρήγορα.

«Συμφωνείτε κυρία Γκαγκάκη με όλα αυτά που είπε για εσάς ο Νίκος Μουτσινάς;», ρώτησε τον εαυτό της η Κατερίνα και αμέσως έδωσε και την απάντησή της:

«Έχω να πω ότι είχε δίκιο ο Νίκος. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ με αντέχω να μιλάω τόσο πολύ, αλλά τι να κάνω; Με έχω μαζί μου συνέχεια. Κι έχω να πω από εδώ, από αυτή την εκπομπή ότι κάνω έκκληση στον φίλο Νίκο να με διδάξει, πώς να το κάνω σωστά και θα είμαι πολύ πειθαρχημένη μαθήτρια»!!!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραδέχτηκε επίσης προφανώς ο Νίκος Μουτσινάς έχει κάποιο θέμα μαζί της, ενώ τόνισε όλο νόημα ότι δεν την νοιάζει καθόλου.

«Φαίνεται ότι μπορεί και να υπάρχει θέμα. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπήρχε, φαίνεται ότι μπορεί και να υπάρχει. Τώρα πειράζει που εγώ το απολαμβάνω και σε καλό μας βγαίνει;», αναρωτήθηκε όλο νόημα.

Να την περιμένετε παιδιά την απάντηση το απόγευμα από τον Μουτσινά. Και είπαμε κι εμείς χθες ότι πάει έκλεισε κι αυτή η κόντρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top